Ateneu Cultural Borrianenc

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Logotip de l'associació

L'Ateneu Cultural Borrianenc és una entitat cultural de Borriana (Plana Baixa) fundada en l'any 2008.

La presentació en societat de l'Ateneu Cultural Borrianenc tingue lloc el 4 d'octubre de l'any 2008 en els salons de l'Obra Social de la Caixa Rural Borriana. En l'acte i despuix de les paraules de benvinguda del seu president, Raül Rubert, apadrinà l'acte l'ilustre poeta borrianenc, Josep Lluís García Ferrada que en les seues paraules va donar a conéixer la llínea de treball que pretén seguir l'associació.

L'Ateneu Cultural Borrianenc naix en el desig de cobrir un buit existent en el conjunt de la societat borrianenca, de colocar un punt d'inflexió en la forma en que es tracta en Borriana tots els temes referents a la nostra cultura, llengua, tradicions i tot lo que ha fet del poble valencià, un poble singular.

L'Ateneu Cultural Borrianenc es centra en donar a conéixer per mig de conferències, llectures, coloquis i debats, cursos, jocs, festes i diversos actes, el seu punt de vista i defén la nostra llengua valenciana, diferent i diferenciada de totes les demés, les nostres tradicions i festes propies, aixina com, el sentir dels valencians.

Vore també[editar]

Enllaços externs[editar]