Auditori i Palau de Congressos de Castelló

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

L'Auditori i Palau de Congressos, està situat front al Jardí dels tarongers i junt a l'avinguda del Lledó, un espai vert de 10.000 metros quadrats que constituïx zona d'espargiment ciutadana i pulmó de la ciutat de la ciutat de Castelló de la Plana.

Història[editar]

L'edifici fon dissenyat per l'arquitecte Carlos Ferrater. L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló obrí les seues portes en l'any 2004 per a dinamisar l'oferta musical de la ciutat de Castelló i de la seua àrea geogràfica.

Descripció[editar]

Se caracterisa la construcció per una utilisació de l'espai que combina la superposició de grans volums asimètrics. Se combinen elements com el formigó blanc, quarsita grisa, fusta, vidre i acer. Ocupa en total, una superfície de 2.025 m².

Dispon d'una sala simfònica en capacitat per a 1.200 persones, una sala de cambra en capacitat per a 350 assistents, sala d'exposicions, sala de prensa, restaurant i d'atres amplis espais relacionals polivalents la movilitat dels quals i adaptabilitat els convertixen en llocs idòneus per a la celebració de trobades i events de format divers.

L'Auditori i Palau de Congressos dispón de diferents servicis com "catering", cafeteria, traducció, assafates, etc.

Ademés de la seua oferta cultural, l'Auditori i Palau de Congressos oferix també la possibilitat de llogar els seus espais per a l'organisació de congressos i events de caràcter privat.

Enllaços externs[editar]