Avant

De L'Enciclopèdia, informació lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar
AVANT
Logo de PARTIT AVANT
President
Líder {{{líder}}}
Portaveu {{{portaveu}}}
Fundació 2016
Dissolució {{{dissolució}}}
Sèu Carrer Joan d'Austria, 4, despaig 149 Valencia
Ideologia política valencianisme, ecologiste i centre
Afiliació internacional
Partits que la componen
Web http://www.avantvalencians.org

AVANT és un partit polític que te el seu orige en la coalició homònima fundada el 9 d'abril de 2015. Inicialment integrava els partits valencianistes Accio Nacionalista Valenciana, Renovacio Politica i UNIO. En l'objectiu de consolidar-se en la societat valenciana, AVANT se definix com l’unica aliança valenciana i valencianista entregada a servir a tots els interessos valencians. Va aconseguir dos regidors en l'Ajuntament d'Albal.

L'unió d'estos tres partits conta en el precedent de la coalició Proyecto Europa, que 2014 coaligà als partits UNIO, Renovacio Politica, Accio Nacionalista Valenciana, Bloque Aragonés i PRAO per a concòrrer en les eleccions europees.

Posteriorment i per a les eleccions generals 2015 de decembre, s'unixen Accio Nacionalista Valenciana, Renovacio Politica.

Actualment i despuix d'un periode de reflexió, AVANT decidix constituir-se en partit politic independent i Renovacio Politica decidix pendre el seu camí en solitari.

En estos moments, Accio Nacionalista Valenciana te un acort total en AVANT partit i s'integra en les llistes electorals del mateix com a independents de manera permanent. També el grup de Avant Albal que s'integra dins del partit com una corrent local interna.

El partit ha mantengut conversacions en diferents organisacions polítiques que donaran com a resultat l'aliança valenciana de partits AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA i LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO, en l'objectiu d'acodir per les circunscripcions d'Alacant, Castello i Valencia.

En setembre de 2016 se constituïx definitivament ALIANÇA VALENCIANA que la formen AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA, LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO, i se definix com una gran Aliança política de centre, social, ecologista i valencianista. Formant un Consell Eixecutiu de Coordinació en diferents Secretaríes, estant al capdavant, Vicent M. Bellvís i Miquel Real com a Secretari General i Portaveu, i secretari General Adjunt respectivament.

En l'actualitat el partit està en plena expansio i està definint els seus acords i llinies d'actuacio. Ya tenen firmat el pacte de cara a les eleccions municipals, autonomiques i europees de 2019 com AVANT i LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO.

Enllaços externs[editar]