CIVIS

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Els trens CIVIS són un servici ferroviari especial espanyol que opera en algunes llínees de Rodalies Renfe en el que els trens a soles realisen parades en algunes estacions i se boten atres. Este tipo de tren existix en la majoria de núcleus.

CIVIS en Rodalies Madrit[editar]

Els trens CIVIS del núcleu de Rodalies Madrit solen operar en horari punta de matí des de la perifèria cap a Madrit i en horari de vesprada des de Madrit a la perifèria. De dilluns a divendres laborals existix este servici en les línees següents:

Excepcionalment existix, els dissabtes, un servici especial que realisa el trayecte Chamartín <> San Martín de la Vega donant servici al Parc d'Oci de Warner situat en San Martín de la Vega efectuant parada a soles en algunes estacions del seu recorregut. No figura com tal CIVIS, pero és similar als CIVIS en el seu esquema de parades.

CIVIS C-2 Guadalajara - Madrit-Chamartín[editar]

Existix un Civis Universitari per als estudiants de l'Universitat d'Alcalá des d'octubre de 2004 que ix de l'estació de Madrit-Chamartín a les 08:20 per aplegar a l'estació d'Alcalá de Henares-Universitat 32 minuts despuix. No existix servici de tornada a Madrit per al tren universitari i el seu recorregut és:

CIVIS C-3 Madrit-Chamartín - Aranjuez[editar]

CIVIS C-10 Madrit-Chamartín - Villalba[editar]

CIVIS en Rodalies Barcelona[editar]

En la llínea C-2 de Rodalies Barcelona circula 1 tren CIVIS, pels matins, al dia entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona-Estació de França en sentit Barcelona que realisa les següents parades:

RodaliesBarcelona L2 Logo.PNG CIVIS
Sant Vicenç de Calders > Barcelona - Sant Andreu Comtal
Trenes de MD i/o LDTrenes de Mija DistanciaTrens de Llarga DistanciaRodaliesBarcelona L4 Logo.PNGAparcament MBmapainicio.png Sant Vicenç de Calders
Aparcament MBmapaestacion.png Calafell
MBmapaestacion.png Segur de Calafell
Aparcament MBmapaestacion.png Cunit
Aparcament MBmapaestacion.png Cubelles
Trens de MD y/o LDTrens de Mija DistanciaEstació d'AutobusosAparcament MBmapaestacion.png Vilanova i la Geltrú
Estació d'Autobusos MBmapaestacion.png Sitges
Trens de MD i/o LDTrens de Mija DistanciaTrens de Llarga DistanciaR1R3R4R7L3L5Estació d'AutobusosAparcament MBmapaestacion.png Barcelona-Sants
Trens de MD i/o LDTrens de Mija DistanciaL2L3L4Estació d'Autobusos MBmapaestacion.png Barcelona-Passeig de Gràcia
Trens de MD i/o LDTrens de Mija DistanciaTrens de Llarga DistanciaL4Estació d'AutobusosAparcament MBmapafin.png Barcelona-Estació de França

CIVIS en Rodalies Múrcia/Alacant[editar]

En la llínea C-1 de Rodalies Múrcia/Alacant circulen 6 trens CIVIS al dia en sentit Múrcia i 7 en sentit Alacant que realisen les següents parades:

CIVIS en Rodalies Astúries[editar]

En la llínea C-1 de Rodalies Astúries circulen 3 trens CIVIS al dia entre Gijón i Oviedo i viceversa i u entre Oviedo i Mieres i viceversa. Realisen les següents parades:

CIVIS C-1 Gijón-Rodalies - Llamaquique[editar]

CIVIS C-1 Llamaquique - Mieres Puente[editar]

CIVIS en Rodalies Valéncia[editar]

De dilluns a divendres laborals existixen els següents servicis CIVIS en cada llínea.

Llínea C-1[editar]

En esta llínea circula 1 tren CIVIS entre Gandia i Valéncia-Nort pel matí i atre entre Valéncia i Gandia per la vesprada en el següent recorregut:

Llínea C-2[editar]

En esta llínea circulen 3 trens CIVIS Valéncia-Nort > Xàtiva en el següent recorregut:

També circula 1 tren Valéncia-Nort > L'Alcúdia de Crespins en les mateixes parades que l'anterior afegint L'Alcúdia de Crespins, la seua terminal.

Pel matí circulen 3 trens Moixent > Valéncia-Nort en el següent recorregut:

Llínea C-3[editar]

En esta llínea circula 1 tren CIVIS entre Valéncia-Sant Isidre i l'Utiel per la vesprada en el següent recorregut:

Llínea C-6[editar]

En esta llínea circulen 7 trens CIVIS entre Valéncia-Nort i Castelló de la Plana en cada sentit en el següent esquema de parades:

Referències[editar]