Eduard Caballer Bel

De L'Enciclopèdia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar
Eduard Caballer Bel
Nacionalitat[[Image:Flag of Spain.png |border|20px|Espanya]]
Club actualVillarreal Club de Fútbol "B"
Club del debutVillarreal Club de Fútbol "B"

Eduard Caballer Bel (Vinaròs, Castelló, Espanya, 2 d'octubre de 1981), més conegut com Edu, és un ex-futboliste espanyol. Jugava com a defensa i el seu últim equip fon el Villarreal Club de Fútbol "B".

El divendres 8 de giner de 2010 Edu Caballer, el capitán del Villarreal B, anuncià la seua retirada dels terrenys de joc despuix de passar 11 temporades en les files del Villarreal B, a on s'ha convertit per dret propi en un dels símbols de la pedrera groga.

El 6 de febrer de 2010, en la previa al partit entre el Villarreal C. F. "B" i el Córdoba Club de Fútbol, Ferrando Roig, president del Villarreal, li feu entrega de l'insignia d'or i retillents del club per les seues onze temporades en l'entitat.[1]

Trayectoria[editar]

Edu aplegà al Submari groc en la temporada 1999-2000 procedent del club de la seua ciutat natal (Vinarós).

Pronte se converti en un dels referents del Jovenil A, en el que conseguí l'ascens a Divisió d'Honor eixe mateix any. A l'any següent (temporada 2000-2001), el del Baix Maestrat passà a les files de l'Ona i de nou al Vinarós CF, a on fon repescado pels grocs per al cada volta m´rs puixant filial del Submari

En les files del mateix ha permanegut durant les últimes nou campanyes, a on ha vixcut els seus majors exits a nivell deportiu. Aixina, el central ha acompanyat al Villarreal B en res menys que tres ascenss de categoria.

Els tres ascenss[editar]

El primer aplegà en la 2002-2003, quan els de La Plana Baixa se plantaven en Tercera Divisió despuix de vèncer en la promoció a l'Hercules B. Quatre anys despuix, el filial tornava a donar la campanada en el seu ascens a Segona Divisió B despuix d'impondre's al CD Mirandés en l'ultima eliminatoria. En la 2008-2009 aplegà el gran bot per al vinarocense i els seus companyers, ya que el Villarreal B conseguia l'històric ascens a la Divisió d'Argent al vèncer al Jaén en l'últim trobament d'una complicada última eliminatoria, lo que supongué el debut en el fútbol professional del saguer del Baix Maestrat.

Clubs[editar]

Club Païs Any
Villarreal Club de Fútbol "B" Espanya 1999- 2010

Referencies[editar]

  1. Mereixcut homenage a Edu Caballer. Villarrealcf.es. Consultat el 7 de febrer de 2010.

Enllaços externs[editar]