Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
8 bytes afegits ,  13:55 10 jul 2018
m
sense resum d'edició
Llínea 15: Llínea 15:  
* [[Galícia]]
 
* [[Galícia]]
   −
Encara aixina les comunitats autònomes no respecten del tot les nacionalitats espanyoles com per eixemple la divisió de [[Castella]] en les comunitats autònomes de[[ Cantàbria]], [[Castella i Lleó]], [[Madrit]], [[Castella la Mancha]], [[La Rioja]] i segons qui opine, [[Múrcia]].
+
Encara aixina les comunitats autònomes no respecten del tot les nacionalitats espanyoles com per eixemple la divisió de [[Castella]] en les comunitats autònomes de [[ Cantàbria]], [[Castella i Lleó]], [[Madrit]], [[Castella la Mancha]], [[La Rioja]] i segons opinions, [[Múrcia]].
   −
Al mateix temps, [[Lleó]], va ser inclosa en la mateixa comunitat que un tros de Castella formant [[Castella i Lleó]]. La regió lleonesa, comunament denominà [[País Lleonés]] es constituïx a partir de l'antic Regne de Lleó excloent [[Astúries]] i n'hi han diversos moviments per l'independència autonòmica d'esta regió de les Castelles.
+
Al mateix temps, [[Lleó]], va ser inclosa en la mateixa comunitat que un tros de Castella formant [[Castella i Lleó]]. La regió lleonesa, comunament denominada [[País Lleonés]] se constituïx a partir de l'antic Regne de Lleó excloent [[Astúries]] i n'hi han diversos moviments per l'independència autonòmica d'esta regió de les Castelles.
    
Les comunitats autònomes que conformen Espanya son:
 
Les comunitats autònomes que conformen Espanya son:
Llínea 39: Llínea 39:  
* [[Illes Canàries]]
 
* [[Illes Canàries]]
   −
I les ciutats autònomes, situades en el continent africà, son:
+
I les ciutats autònomes, situades abdós en el continent africà, son:
    
* [[Ceuta]]
 
* [[Ceuta]]
1492

edicions

Menú de navegació