Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1 byte afegit ,  11:51 11 feb 2019
m
Text reemplaça - ' paisage ' a ' païsage '
Llínea 65: Llínea 65:  
Els [[prat|prats]] de pasts s'intercalen en plantacions d'[[eucaliptus]] ([[Eucalyptus globulus]]) i chicotetes masses de boscs autòctons de roures i faig.
 
Els [[prat|prats]] de pasts s'intercalen en plantacions d'[[eucaliptus]] ([[Eucalyptus globulus]]) i chicotetes masses de boscs autòctons de roures i faig.
   −
La part meridional de Cantàbria, ya dins de la comarca de Campoo i llimitant en la meseta castellana, es caracterisa per tindre un paisage de transició cara a una vegetació seca, convivint varietats biclimatiques atlàntiques i mediterrànees. La seua diversitat vegetal està propiciada per localisar-se en el llímit del domini biogeogràfic mediterràneu, lo que fa que existixen [[espècie|espècies]] pròpies d'este [[bioclima]], com son la [[carrasca] o el [[alborcer]], localisats en sols calcàreus poc desenrollats i de escassa humitat.
+
La part meridional de Cantàbria, ya dins de la comarca de Campoo i llimitant en la meseta castellana, es caracterisa per tindre un païsage de transició cara a una vegetació seca, convivint varietats biclimatiques atlàntiques i mediterrànees. La seua diversitat vegetal està propiciada per localisar-se en el llímit del domini biogeogràfic mediterràneu, lo que fa que existixen [[espècie|espècies]] pròpies d'este [[bioclima]], com son la [[carrasca] o el [[alborcer]], localisats en sols calcàreus poc desenrollats i de escassa humitat.
     
106 081

edicions

Menú de navegació