Gemma Juan

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Gemma Juan és una periodista valenciana que naixqué en la població d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa.

Gemma Juan treballa des de fa més de 22 anys en mijos de comunicació, en Ràdio Televisió Valenciana (RTVV); una volta desapareguda RTVV ha treballat en Televisió de Castelló com a presentadora, i ara en la nova televisió valenciana nomenada À Punt d'idelogia pancatalanista dirigida per Empar Marco. També treballa en diverses productores.

Trayectòria professional[editar]

Entre els comesos eixercitats, destaquen els de guionista/periodista, presentadora/locutora, coordinadora de continguts en distints programes, directora de varis programes i retransmissions.

Ademés, ha segut mestra de cerimònies en molts i variats actes i ha fet teatre i doblage. En RTVV ha participat en el programa titulat Assumptes (sic) Interns.

Des de l'any 2015 fins a l'any 2017 fon directora i presentadora del magazin diari de Televisió de Castelló (TVCS) titular "Plaça Major".

En la nova televisió valenciana, nomenada À Punt, treballa com a redactora i realisant tasques de producció, preparació de guions i interpretació en el paper de "Amparín". Un espai que, ademés, ha segut l'elegit pel públic com el millor espai de dit ent de recent creació.

Vore també[editar]