Kimberly Rhode

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Kim Rhode en l'any 2007

Kimberly "Kim" Susan Rhode (naixcuda el 16 de juliol de 1979) és una nortamericana tiradora de doble trap skeet. Rhode una californiana, fon guanyadora de dos medalles d'or en els Jocs Olímpics d'Atlanta i Pequín i campeona nacional per sis vegades en doble trap. Rhode fon la membre més jove de l'equip olímpic dels Estats Units en els Jocs Olímpics de 1996 en Atlanta, Geòrgia. També va guanyar una medalla d'argent en tir en skeet en els Jocs Olímpics d'estiu de 2008.

Naixcuda en Whittier, Califòrnia, Rhode va començar a caçar a primerenca edat, al viajar en safaris en Àfrica a l'edat de 12 anys. A l'edat de 13, ella va guanyar el seu primer títul de campeonat mundial femení en els doble trap. Rhode va guanyar una medalla d'or en els Jocs Olímpics d'Atlanta 1996, convertint-la en la tiradora dòna més jove en l'història de tirs olímpics. Despuix va guanyar una medalla de bronze en els Jocs Olímpics de 2000 en Sydney, Austràlia. Rhode també va guanyar una medalla d'or en els Jocs Olímpics de 2004 en Atenes.

Despuix dels doble trap ella fon eliminada dels Jocs Olímpics, i es va concentrar més en la categoria de skeet. En les competències mundials de tir celebrades en Santo Domingo en 2007, ella va impondre un nou récort en este acontenyiment en 98 hits (73 en la ronda de qualificació i un perfecte 25 en la final). En 2008 Rhode va guanyar una medalla d'argent en els Jocs Olímpics de 2008 en la categoria de skeet femení.

Rhode és co-presentadora d'un programa nomenat Step Outside del canal Outdoor Channel.[1] Actualment Rhode està estudiant per a ser una veterinària en l'universitat Calç Poly Pomona.

Referències[editar]

Enllaços externs[editar]

[[Categoria:Medallistes olímpics d'argent dels Estats Units]]