María José Grimaldo

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
María José Grimaldo
Nacionalitat: Espanyola
Ocupació: Periodista.
Naiximent: 1970
Lloc de naiximent: Valéncia, Regne de Valéncia, Espanya
Defunció: 1 de novembre de 2018
Lloc de defunció: Valéncia, Regne de Valéncia, Espanya

María José Grimaldo (Valéncia, 1970 - 1 de novembre de 2018), coneguda popularment com a "Majo", fon una periodista valenciana.

Biografia[editar]

María José se llicencià en Ciències de l'Informació per l'Universitat Cardenal Herrera-CEU. Inicià el seu treball com a periodista en la Cadena COPE, també presentà durant dos anys el programa titulat Parlem clar de Canal 9, un programa de debat polític. També fon tertuliana en eixa mateixa cadena, RTVV. En els últims anys colaborà en la Cadena SER.

Durant 25 anys formà part de l'equip de redacció del periòdic valencià Las Provincias, començà en la secció de "Región", més tart passà a la secció de "Valéncia" d'a on fon nomenada cap de secció, la primera de l'història del periòdic de l'empresa Federico Domenech, S.A. Ascendí a la categoria de redactora en cap, en responsabilitat en les seccions de "Comunitat Valenciana", "Succesos" i "Cultura". Fon la mà dreta del director Julián Quirós en la redacció, primera cap d'informació des de l'any 2009 i finalment com a subdirectora a partir de l'any 2012. María José, ha estat tota la seua carrera periodistica vinculada ad eixe periòdic. Estigué també molt vinculada al món de les Falles.

Reconeiximents[editar]

La periodista fon reconeguda com a dòna treballadora en sengles premis de les Corts i pel sindicat CSI-F (qui la va guardonar també per la seua trayectòria professional).

Enllaços externs[editar]