Microsoft PowerPoint

De L'Enciclopèdia, informació lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar

Microsoft PowerPoint és un popular programa de presentacions desenrollat per a sistemes operatius Microsoft Windows i Mac OS. Àmpliament usat en diferents camps com en l'ensenyança, negocis, etc. Segons les sifres de Microsoft Corporation, prop de 30 millons de presentacions són realisades en PowerPoint cada dia. Forma part del paquet Microsoft Office.

És un programa dissenyat per a fer presentacions pràctiques en text esquematisat, fàcil d'entendre, animacions de text i imàgens, imàgens dissenyades o importades des d'imàgens de l'ordenador.

Se li poden aplicar diferents dissenys de font, plantilla i animació.

Este tipo de presentacions sol ser molt cridaner i molt més pràctic que els de Microsoft Word.

De totes les funcions per a les quals és útil un sistema informàtic, són potser les relacionades en les imàgens les que criden més l'atenció: des dels senzills programes de dibuix que varen aparéixer en les primeres targetes gràfiques, fins als moderns i sofisticats programes de disseny gràfic i CAD (Disseny Assistit per Ordenador), passant pels sistemes de tractament d'imàgens, tant estàtiques com en moviment.

Pero una part especial del tractament d'imàgens és esta formada pels programes de presentació, que barregen estes imàgens en text i sons per a l'exposició de dades en sales en un públic més o menys ampli.

PowerPoint, de la companyia Microsoft, és un dels programes de presentació més estesos en l'actualitat. Ve integrat en el paquet Microsoft Office com un membre més, que pot aprofitar els ventages que li oferixen els atres components de l'equip per a obtindre un resultat òptim.

En PowerPoint podem crear tot tipo de productes relacionats en les presentacions: Diapositives estàndart de 35mm, transparències, documents impresos per als assistents a la presentació, aixina com notes i esquemes per al presentador.