Museu d'Història de la Medicina

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Va estar ubicat molts anys en l'edifici que hui en dia ocupa la Facultat de Medicina i Odontologia de l'Universitat de Valéncia, pero en l'any 2008, va ser reestructurat, pasant al Palau de Cerveró, integrant-se en l'actual Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero e integrant la Biblioteca Historicomèdica Vicente Peset Llorca.

La Biblioteca Historicomédica de Valéncia te en la actualitat més de trentamil llibres, entre els que se troben numerosos manuscrits, llibres i fullets de gran rarea des del sigle XV al sigle XIX, aixina com materials procedents dels servicis de la antiga Facultat i que han anat creixent gràcies a les aportacions de les famílies dels meges valencians que han donat valioses peses, instruments i objectes relacionats con l'història de la medicina, en especial de la valenciana, fins a reunir hui en dia més de tres mil objectes.

L'objectiu de la remodelació va ser dotar al centre d'un nou projecte i identitat científica. Esta reestructuració va coincidir en el trasllat del centre a l'actual seu en el rehabilitat Palau de Cerveró, edifici històric propietat de l'Universitat de València.

Museomedi1.jpg Museomedi2.jpg Museomedi3.jpg


Vore també[editar]

Enllaços externs[editar]