Nacionalitat[[Image:Plantilla:Bandera/Spain|border|20px|Spain]]
Club actualReal Saragossa
Club del debutValéncia Mestalla

Roger Martí Salvador (Torrent, Valéncia, 3 de giner de 1991), conegut simplement com Roger, és un futboliste professional espanyol que juga en el Real Saragossa de la Segona Divisió d'Espanya com davanter.

Carrera[editar | editar còdic]

Naixcut en Torrent, Roger se graduà de la pedrera del Valéncia CF. En giner de 2011, despuix d'un grapat de partits en el filial, fon cedit al veí equip del Burjassot CF. En juliol de 2011, Roger firmà per l'etern rival, el Llevant VT, sent assignat al filial de la Tercera Divisió espanyola. El 21 de decembre de 2011, feu el seu debut en el primer equip, substituint al lesionat Juanlu Gómez en un 4-1 victoria en casa davant el RC Deportiu de La Coruña en la de Copa del Rei (victoria per 5-4 en el global).

El 15 de giner de 2012, Roger feu el seu debut en la Lliga, prenent el lloc de Xavi Torres en els últims deu minuts de la derrota per 3-0 com visitant contra el Athletic de Bilbao. Quatre dies abans, marcà el seu primer gol en el primer equip del Llevant VT, en la victoria per 4-0 davant el AD Alcorcón per a la Copa del Rei (5-2 en el global). Roger anotà el seu primer gol en Lliga el 2 de decembre de 2012, en l'ultim minut, ajudant al seu equip a un empat 1-1 davant el RC Celta.