Vicent Lluis Montés

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar

Vicent Lluis Montés va nàixer en Ontinyent Magistrat del Tribunal Suprem, i catedràtic de Dret Civil de l'Universitat de Valéncia.

Currículum professional[editar]

L'extens currículum Montés, primer com catedràtic de Dret Civil “ en 1969 conseguia el grau de Doctor Cum Laude en l'universitat italiana de Bolonya, el professor, en a soles 27 anys, conseguix la càtedra de Dret Civil,treballant en les universitats d'Oviedo, Múrcia, i Valéncia”.

Magistrat del Tribunal Suprem[editar]

El 13 de maig del 2005, i a proposta del Consell General del Poder Judicial, va ser nomenat, Magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem per el torn de juristes de reconeguda competència.

Obra lliterària i vida social[editar]

Vicent Lluís Montés, és autor també d'obra lliterària en el món del dret. Colaborador en tots els mijos de comunicació d'Ontinyent, en els programes de les festes de Moros i Cristians i en el de la Puríssima, fester en actiu, fundador de la comparsa Mudéixars d'[Ontinyent]], dos anys pregoner de les festes de Moros i Cristians de la seua ciutat natal, i guanyador en l'any 2006 del premi José Joaquín Cervino que otorga la Societat de Festers del santíssim Crist de la Agonia d'Ontinyent, Vicent Lluís Montés va ser u dels promotors del club excursionista d'Ontinyent i publica el primer estudi en profunditat sobre els recursos econòmics i demogràfics de la Vall d’Albaida en uns moments en els que encara casi ningú parlava de l'existència de la comarca.

Frut de sa brillant trayectòria professional com juriste i advocat en eixercici,