Obrir el menú principal

Auditori i Palau de Congressos de Castelló

L'Auditori i Palau de Congressos, està situat front al Jardí dels tarongers i junt a l'avinguda del Lledó, un espai vert de 10.000 metros quadrats que constituïx zona d'espargiment ciutadana i pulmó de la ciutat de la ciutat de Castelló de la Plana.

HistòriaEditar

L'edifici fon dissenyat per l'arquitecte Carlos Ferrater. L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló obrí les seues portes en l'any 2004 per a dinamisar l'oferta musical de la ciutat de Castelló i de la seua àrea geogràfica.

DescripcióEditar

Se caracterisa la construcció per una utilisació de l'espai que combina la superposició de grans volums asimètrics. Se combinen elements com el formigó blanc, quarsita grisa, fusta, vidre i acer. Ocupa en total, una superfície de 2.025 m².

Dispon d'una sala simfònica en capacitat per a 1.200 persones, una sala de cambra en capacitat per a 350 assistents, sala d'exposicions, sala de prensa, restaurant i d'atres amplis espais relacionals polivalents la movilitat dels quals i adaptabilitat els convertixen en llocs idòneus per a la celebració de trobades i events de format divers.

L'Auditori i Palau de Congressos dispón de diferents servicis com "catering", cafeteria, traducció, assafates, etc.

Ademés de la seua oferta cultural, l'Auditori i Palau de Congressos oferix també la possibilitat de llogar els seus espais per a l'organisació de congressos i events de caràcter privat.

Enllaços externsEditar