Diferència entre les revisions de "Avant"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
m (Text reemplaça - 'tingut' a 'tengut')
(No se mostra una edició intermija del mateix usuari)
Llínea 14: Llínea 14:
  
 
}}
 
}}
'''AVANT''' és un partit polític que te el seu orige en la coalició homònima fundada el [[9 d'abril]] de [[2015]]. Inicialment integrava els partits [[valencianisme|valencianistes]] [[Accio Nacionalista Valenciana]], [[Renovacio Politica]] i [[UNIO]]. En l'objectiu de consolidar-se en la societat valenciana, AVANT se definix com l’unica aliança valenciana i valencianista entregada a servir a tots els interessos valencians. Va aconseguir dos regidors en l'Ajuntament d'Albal.
+
'''AVANT''' és un partit polític que el seu orige en la coalició homònima fundada el [[9 d'abril]] de [[2015]]. Inicialment integrava els partits [[valencianisme|valencianistes]] [[Accio Nacionalista Valenciana]], [[Renovacio Politica]] i [[UNIO]]. En l'objectiu de consolidar-se en la societat valenciana, AVANT se definix com l'única aliança valenciana i valencianista entregada a servir a tots els interessos valencians. Va aconseguir dos regidors en l'Ajuntament d'[[Albal]].
  
L'unió d'estos tres partits conta en el precedent de la coalició [[Proyecto Europa]], que [[2014]] coaligà als partits [[UNIO]], [[Renovacio Politica]], [[Accio Nacionalista Valenciana]], [[Bloque Aragonés]] i [[PRAO]] per a concòrrer en les eleccions europees.
+
L'unió d'estos tres partits conta en el precedent de la coalició [[Proyecto Europa]], que en [[2014]] coalligà als partits [[UNIO]], [[Renovacio Politica]], [[Accio Nacionalista Valenciana]], [[Bloque Aragonés]] i [[PRAO]] per a concòrrer en les eleccions europees.
  
Posteriorment i per a les eleccions generals 2015 de decembre, s'unixen [[Accio Nacionalista Valenciana]], [[Renovacio Politica]].
+
Posteriorment i per a les eleccions generals 2015, de decembre, s'unixen [[Accio Nacionalista Valenciana]], [[Renovacio Politica]].
  
Actualment i despuix d'un periode de reflexió, AVANT decidix constituir-se en partit politic independent i [[Renovacio Politica]] decidix pendre el seu camí en solitari.
+
Actualment i despuix d'un periodo de reflexió, AVANT decidix constituir-se en partit polític independent i [[Renovacio Politica]] decidix prendre el seu camí en solitari.
  
En estos moments, [[Accio Nacionalista Valenciana]] te un acort total en AVANT partit i s'integra en les llistes electorals del mateix com a independents de manera permanent. També el grup de [[Avant Albal]] que s'integra dins del partit com una corrent local interna.
+
En estos moments, [[Accio Nacionalista Valenciana]] un acort total en el partit AVANT i s'integra en les llistes electorals del mateix com a independents de manera permanent. També el grup d'[[Avant Albal]] que s'integra dins del partit com una corrent local interna.
  
El partit ha mantengut conversacions en diferents organisacions polítiques que donaran com a resultat l'aliança valenciana de partits [[AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA i LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO]], en l'objectiu d'acodir per les circunscripcions d'Alacant, Castello i Valencia.
+
El partit ha mantengut conversacions en diferents organisacions polítiques que donaran com a resultat l'aliança valenciana de partits [[AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA i LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO]], en l'objectiu d'acodir per les circunscripcions d'Alacant, Castelló i Valéncia.
  
En setembre de 2016 se constituïx definitivament [[ALIANÇA VALENCIANA]] que la formen [[AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA, LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO]], i se definix com una gran Aliança política de centre, social, ecologista i valencianista. Formant un Consell Eixecutiu de Coordinació en diferents Secretaríes, estant al capdavant, Vicent M. Bellvís i Miquel Real com a Secretari General i Portaveu, i secretari General Adjunt respectivament.
+
En setembre de [[2016]] se constituïx definitivament com [[ALIANÇA VALENCIANA]] que la formen [[AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA, LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO]], i se definix com una gran Aliança política de centre, social, ecologista i valencianista. Formant un Consell Eixecutiu de Coordinació en diferents Secretaries, estant al capdavant, [[Vicent Bellvís|Vicent M. Bellvís]] i [[Miquel Real]] com a Secretari General i Portaveu, i secretari General Adjunt, respectivament.
 +
 
 +
En l'actualitat el partit està en plena expansió i està definint els seus acorts i llínees d'actuació. Ya tenen firmat el pacte de cara a les eleccions municipals, autonomiques i europees de [[2019]] com [[Avant Adelante Los Verdes]].
  
En l'actualitat el partit està en plena expansio i està definint els seus acords i llinies d'actuacio. Ya tenen firmat el pacte de cara a les eleccions municipals, autonomiques i europees de 2019 com [[AVANT i LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO]].
 
 
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
 +
 
*[http://www.avantvalencians.org/ Portal d'Avant]
 
*[http://www.avantvalencians.org/ Portal d'Avant]
 +
*[https://autonomico.elconfidencialdigital.com/articulo/comunidad_valenciana/partido-avant-adelante-verdes-presentara-elecciones/20190415182102023371.html El partido AVANT Adelante Los Verdes se presentará a las elecciones - ''El Confidencial Autonómico'']
  
 
[[Categoria:Partits polítics de la Comunitat Valenciana]]
 
[[Categoria:Partits polítics de la Comunitat Valenciana]]
 
[[Categoria:Valencianisme]]
 
[[Categoria:Valencianisme]]

Revisió de 21:30 10 nov 2019

AVANT
Logo de PARTIT AVANT
President
Líder {{{líder}}}
Portaveu {{{portaveu}}}
Fundació 2016
Dissolució {{{dissolució}}}
Sèu Carrer Joan d'Austria, 4, despaig 149 Valencia
Ideologia política valencianisme, ecologiste i centre
Afiliació internacional
Partits que la componen
Web http://www.avantvalencians.org

AVANT és un partit polític que té el seu orige en la coalició homònima fundada el 9 d'abril de 2015. Inicialment integrava els partits valencianistes Accio Nacionalista Valenciana, Renovacio Politica i UNIO. En l'objectiu de consolidar-se en la societat valenciana, AVANT se definix com l'única aliança valenciana i valencianista entregada a servir a tots els interessos valencians. Va aconseguir dos regidors en l'Ajuntament d'Albal.

L'unió d'estos tres partits conta en el precedent de la coalició Proyecto Europa, que en 2014 coalligà als partits UNIO, Renovacio Politica, Accio Nacionalista Valenciana, Bloque Aragonés i PRAO per a concòrrer en les eleccions europees.

Posteriorment i per a les eleccions generals 2015, de decembre, s'unixen Accio Nacionalista Valenciana, Renovacio Politica.

Actualment i despuix d'un periodo de reflexió, AVANT decidix constituir-se en partit polític independent i Renovacio Politica decidix prendre el seu camí en solitari.

En estos moments, Accio Nacionalista Valenciana té un acort total en el partit AVANT i s'integra en les llistes electorals del mateix com a independents de manera permanent. També el grup d'Avant Albal que s'integra dins del partit com una corrent local interna.

El partit ha mantengut conversacions en diferents organisacions polítiques que donaran com a resultat l'aliança valenciana de partits AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA i LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO, en l'objectiu d'acodir per les circunscripcions d'Alacant, Castelló i Valéncia.

En setembre de 2016 se constituïx definitivament com ALIANÇA VALENCIANA que la formen AVANT, ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA, LOS VERDES ECOPACIFISTAS DE CENTRO MODERADO, i se definix com una gran Aliança política de centre, social, ecologista i valencianista. Formant un Consell Eixecutiu de Coordinació en diferents Secretaries, estant al capdavant, Vicent M. Bellvís i Miquel Real com a Secretari General i Portaveu, i secretari General Adjunt, respectivament.

En l'actualitat el partit està en plena expansió i està definint els seus acorts i llínees d'actuació. Ya tenen firmat el pacte de cara a les eleccions municipals, autonomiques i europees de 2019 com Avant Adelante Los Verdes.

Enllaços externs