Discussió:Normes d'El Puig

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Se tindria que reanomenar atra volta a Normes del Puig. Mireu lo que diu la pàgina del corrector de la RACV ací. --Socarraet 05:08, 2 des 2007 (PST)

Canviat[editar]

Ya està canviat :D Ara tant entrant al artícul Normes d'El Puig com a este, entren al mateix ;) Mixalberto 05:25, 2 des 2007 (PST)

Proposta[editar]

Proponc crear un artícul nomenat "Llengua Valenciana" i fer que redirigixquen els artículs "Normes d'El Puig", "Normes del Puig", i "Normes de la RACV" ad eixe artícul, o inclús eliminar-los si m'apureu.

Estos últims s'utilisen sempre pijorativament fòra dels círculs valencianistes, i no representen justament la nostra llengua. Si la normativa (de Fabra) que serví per a crear una llengua no s'anomena mai com a normativa, ¿per qué ha de passar en la valenciana que no fon inventada per cap normativa sino que fon arreplegada en una normativa?

També, les normes que n'hi ha en l'artícul no sabem d'on s'han tret, i tenen molts erros. Deurien corregir-se o deixar només el document original de la RACV en la normativa.

--Berarma 08:20, 3 des 2007 (PST)


Resposta a Berarma[editar]

Estic d'acort en lo de fer l'artícul “Llengua Valenciana”, pero no en eliminar el de les Normes del Puig, a no ser, que estiguen clarament incloses i sense erros, en l'artícul principal.

--Ssurfer 08:36, 3 des 2007 (PST)

== Sobre l'apichat ==[editar]

Pareix ser que algú ha possat que les normes del Puig no n'admitixen l'ensordiment de les D de -ADA, -ADES, -ADOR, -ADORS, -ADET... I crec que s'ha enganyat. Les normes del puig diuen que eixa D s'ha d'escriure pero MAI pronunciarles, vaig a llevar eixa part que sincerament em pareix una TONTERIA i falta d'estima a la llengua valenciana --Vixca Valencia 20:25, 14 març 2009 (UTC)