Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana

Cartell del II Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana celebrat en Octubre de 2009.

L'Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana és una trobada cultural que naix de la necessitat de diverses persones, portals i associacions que treballen en el desenroll de les noves tecnologies per a la llengua valenciana de reunir-se per a dialogar i debatre sobre l'actualitat, el present i el futur de les noves tecnologies aplicades al valencià.

L'Encontre pentén servir també de nexe d'unió entre tots els proyectes, portals i persones que actualment treballen per a que la llengua valenciana ocupe un lloc digne dins de l'era de les noves tecnologies (TIC) i actuar de dinamisador i aglutinador de tots els agents implicats en este desenroll tant necessari per al present i el futur del valencià.

L'Encontre també servix per a que cada portal, persona o entitat presente públicament les novetats i proyectes en els que està treballant o ha treballat recentment.

EdicionsEditar

Actualment l'Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana te una periodicitat anual, havent-se realisat fins al moment dos edicions:

Consell AssessorEditar

L'Encontre de Noves Tecnologies en Llengua Valenciana dispon d'un Consell Assessor que és el que organisa i dirigix totes les edicions dels Encontres.

El Consell Assessor està format pels següent portals:

Enllaços externsEditar