Proyecte:Administradors d'interfaç

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Revisió de 19:07 11 maig 2020 per Valencian (Discussió | contribucions) (Protegí «Proyecte:Administradors d'interfaç» ([Editar=Només permetre administradors] (indefinit) [Poden traslladar=Només permetre administradors] (indefinit)))
(dif) ← Revisió anterior | Revisió actual (dif) | Revisió següent → (dif)
Anar a la navegació Anar a la busca

Els administradors d'interfaç són aquells enciclopedistes que a banda de ser administradors també tenen els permissos tècnics especials per a editar totes les pàgines de configuració de l'interfaç en contingut CSS, JS i JSON (tals com MediaWiki:Common.js, MediaWiki:Vector.css o els accessoris llistats en Accessoris), les pàgines de configuració de l'espai personal dels usuaris, Tots els usuaris registrats poden editar les seues pròpies pàgines personals CSS / JS / JSON i qualsevol pàgina en l'espai de noms de MediaWiki. Qualsevol administrador pot editar atres pàgines en l'espai de noms MediaWiki i totes les pàgines JSON. El contingut d'estes pàgines s'eixecuta com a còdic en els navegadors dels usuaris de L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià, que es pot usar per a canviar l'apariència en la que es mostra el contingut de les pàgines o el comportament de les mateixes, o inclòs es pot usar per a crear complexes ferramentes per a ajudar en l'edició com wikEd.

La capacitat d'editar pàgines en configuracions CSS i JS que s'eixecuten en els navegadors d'atres usuaris és una ferramenta molt potent i, a la volta, molt perillosa en mans d'usuaris maliciosos. Els administradors d'interfaç deuen ser usuaris altament confiables i que tinguen al menys una comprensió bàsica del funcionament dels còdics CSS i JS. Deuran ademés conéixer les expectatives de protecció de senyes en L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià aixina com tindre una comprensió decent de com protegir el seu conte d'usuari (us de contrasenyes fortes i úniques, pràctiques per a evitar l'infecció per còdic maliciós i utilisar l'autenticació de dos factors).

Llista d'administradors d'interfaç

Llista d'administradors d'interfaç actuals de L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià (s'actualisa automàticament).

Vore també