República Federal de Serene

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Revisió de 14:03 28 ago 2018 per Regador (Discussió | contribucions) (Micronació ficticia valenciana, en orige un estat fascista i hui en dia conta en dos únics habitants.)
(dif) ← Revisió anterior | Revisió actual (dif) | Revisió següent → (dif)
Anar a la navegació Anar a la busca

República Federal de Serene[editar]

La República Federal de Serene és una micronació ficticia constituida oficialment el 29 d'octubre de l'any 2017, quan el President, Eric Alexander en conferència directa en el Vicepresident Arnau Fernández Dopico (únics membres del govern de la nació) redactaven la carta d'independència que seria posteriorment enviada al Govern Espanyol. Este estat s'autodenomina com un estat de dret a on tots els ciutadans tenen dret a tindre una representació en el parlament per mig d'un partit creat per ells mateixos o votant a un partit en el que se senten identificats de forma anònima. Este estat es rig com un estat de dret que seguix la llegalitat de la seua constitució a no ser que en el Parlament es vote una reforma constitucional, lo que en una majoria absoluta, és completament possible. El seu territori ocupa la totalitat de l'actual municipi de Santa Pola, en Valéncia.

Bandera de la ficticia República Federal de Serene

Història[editar]

Antigament conegut com: Gradiosa República de Santa Pola, un estat fasciste en una econmia basada en l'alcohol, hui en dia la República Federal de Serene no està constituït com a estat de forma oficial, pero el proyecte de fundar una nació en la zona ya tenia un any de precedents quan l'actual President i Vicepresident decidixen formar una nació a on els ciutadans de la regió puguen ser lliures en el seu propi estat en la seua pròpia representació en el parlament. Principalment la "Federació de Serene" fon un moviment impulsat via Facebook a on es volia donar a conéixer el proyecte, pero eixe proyecte va quedar en l'oblit quàn els contes de Facebook dels actuals pares fundadors varen quedar completament tombades. Sense anar més allà, l'història va perdonar a la República Federal, fent que es constituïra com un estat imaginari independent davant els ulls del món de les micronacions. El 23 d'abril de l'any 2018, Serene entrà en un periodo de canvis per l'entrada de la segona república en vigor, lloc al conflicte polític uns dies anteriors.