Diferència entre les revisions de "Setembre"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Llínea 1: Llínea 1:
 
{{setembre}}
 
{{setembre}}
'''Setembre''' és el nové [[mes]] del [[any]] en el [[calendari gregorià]] i té 30 [[dia|dies]]. El seu nom, que ve de la mateixa arrel llatina de "sèptim", se deu al fet que era el sèptim mes en el [[calendari romà]].  Segons la Real Acadèmia, "setembre" és la forma preferida en l'us cult, encara que "setembre" no es considera incorrecte.
+
'''Setembre''' és el nové [[mes]] del [[any]] en el [[calendari gregorià]] i té 30 [[dia|dies]]. El seu nom, que ve de la mateixa arrel llatina de "sèptim", se deu al fet que era el sèptim mes en el [[calendari romà]].  Segons la Real Acadèmia, "'''setembre'''" és la forma preferida en l'us cult, encara que "'''setembre'''" no es considera incorrecte.
 
 
La pedra de setembre és el [[safir]], i la seua flor, la [[calendula officinalis|maravella]].
 
  
 +
La pedra de '''setembre''' és el [[safir]], i la seua flor, la [[calendula officinalis|maravella]].
  
  
  
 +
[[Categoria:Mesos]]
 
[[Categoria:Setembre]]
 
[[Categoria:Setembre]]

Revisió de 17:43 4 març 2010

Plantilla:CalendariDia1dimar Setembre és el nové mes del any en el calendari gregorià i té 30 dies. El seu nom, que ve de la mateixa arrel llatina de "sèptim", se deu al fet que era el sèptim mes en el calendari romà. Segons la Real Acadèmia, "setembre" és la forma preferida en l'us cult, encara que "setembre" no es considera incorrecte.

La pedra de setembre és el safir, i la seua flor, la maravella.