Proyecte:Portal

De L'Enciclopèdia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar
 • Benvingut al Portal Comunitari de Uiquipèdia, un lloc a on podràs enterar-te de tot lo que succeïx en la Uiquipèdia.
 • Ademés, pots descobrir i colaborar en les tasques programades o unir-te als proyectes de colaboració.
 • Pots vore les últimes edicions en els canvis recents o en els artículs nous .


Gtk-dialog-info.png Embajada / Embassy / Ambassade / Embaixada / Botschaft / Ambasciata


Crystal Clear app kedit.png ¿EN QUE PUC COLABORAR?

 • Crea nous artículs : Llista d'artículs que tota enciclopèdia ha de tindre. Consulta i completa els artículs que falten per editar.
 • Crea nous artículs de temàtica valenciana : Llista d'artículs de temàtica valenciana que Uiquipèdia en valencià ha de tindre. Completa els artículs.
 • Artículs més solicitats : Artículs mes solicitats i enllaçats i que encara no existixen en Uiquipèdia. Crea els artículs.
 • Articuls per a actualisar: Actualisa el número d'habitants, estadistiques i atres senyes d'interes en els articuls més visitats pels internautes de Uiquipèdia referits a municipis, províncies, comunitats autonomes i païssos, etc. Es important que les senyes de Uiquipèdia estiguen actualisades.
 • Artículs sense categoria : Artículs que s'han quedat sense cap categoria quan s'editaren. Fes-los visibles i dona-lis una categoria.
 • Artículs destacats : ¿Has fet o has trobat un artícul de calitat?. Afig-lo a la llista d'artículs destacats per a la portada de Uiquipèdia.
 • Categories sense editar : Categories que encara no estan editades ni insertades dins de cap categoria. Edita les categories.
 • Categories sense artículs : Categories que encara no tenen cap artícul sobre la seua temàtica.
 • Ortografia : Artículs que han de corregir la seua ortografia en valencià. Pots ajudar-te dels correctors en llengua valenciana.
 • Fusionar : Artículs duplicats o en els que s'ha sugerit la seua fusió en un atre artícul. Ajuda a mantindre l'orde en Uiquipèdia.
 • Desenrollar : Artículs en desenroll que necessiten ser completats en mes informació. Ajuda a tindre artículs de calitat en Uiquipèdia.
 • Uiquificar : Artículs que no tenen el format d'estil adequat a Uiquipèdia. Ajuda a millorar l'estil dels artículs en Uiquipèdia.
 • Revisar : Artículs menys revisats de Uiquipèdia. Revisa'ls i si es necessari millora l'artícul ampliant l'informació o corregint possibles erros.
 • Antics: Artículs que mes temps fa que no es revisen. A voltes els artículs mes antics es poden ampliar o es recomanable revisar la seua ortografia.
 • Referencies : Artículs en passages que requerixen referencies. Ajuda a tindre artículs de calitat en Uiquipèdia.
 • Neutralitat : Artículs en els que s'ha qüestionat si complixen en el punt de vista neutral. Ajuda a mantindre la neutralitat de Uiquipèdia.
 • Imàgens destacades: ¿Has fet o has trobat una foto especialment bona?. Afig-la a la llista d'imàgens destacades per a la portada de Uiquipèdia.
 • Imàgens sense us: Dona-li us a les imàgens que necessites o borra les imàgens en erros de visualisació.
 • Portals temàtics: Crea un portal temàtic sobre un tema que t'agrade, reunint o creant artículs sobre eixa temàtica en concret.
 • Bot-tasques: Demana ací algun treball que puga ser fàcilment automatisat per un bot local.


Portal Comunitari

Archius

Crystal Clear app file-manager.png Consulta ací els archius del Portal de la Comunitat de dates anteriors:


Any 2016

Nuvola apps ksirc.png Participa ací en el Portal Comunitari de Uiquipèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Maig 2016

Pàgina aleatòria

Totes les wikis disponen de l'opció de pàgina aleatòria i crec que nosatres no devem ser menys. Em sembla que seria molt interessant afegir esta opció ací. Seria útil a l'hora de buscar artículs per a millorar-los i també per als visitants. ¿Qué opineu? --Posmo (discussió) 01:09, 27 maig 2016 (CEST)

...............................................................................................

Totalment d'acort. És una molt bona idea. --Jose2 (discussió) 10:41, 27 maig 2016 (CEST)

Ficat. Totes les sugerencies son benvingudes --Admin (discussió) 23:32, 29 maig 2016 (CEST)

Juny 2016

Uiquipèdia ix en Wikipedia


Moltes gracies per la noticia. Ya era hora, despres de la censura en la Wikipedia en castellà a on borraren l'articul de Uiquipedia en valencià per culpa de la censura dels de sempre. --Valencian (discussió) 17:18, 13 oct 2016 (CEST)

Juliol 2016

Número d'artículs

Algú sap la raó per la que des de fa ya un temps, quan s'accedix a Uiquipèdia sense registrar-se, apareix en la portada com a número d'artículs 11.151. Crec que deuríem arreglar-ho, aixina els visitants podran conéixer el número correcte, que ara mateixa és de 11.202. Salutacions. --Posmo (discussió) 17:52, 29 jul 2016 (CEST)

Setembre 2016

Pancatalanisme i catalanisme

He vist que l'artícul catalanisme redirigix a pantalanisme. Crec que deuriem trinde dos artículs separats perque el catalanisme s'adscriu tan sols a Catalunya mentres que l'atre és expansionista. --Chabi (discussió) 12:47, 18 set 2016 (CEST)

Octubre 2016

Atra Uiquipedia

He trobat esta pagina. ¿Algu sap alguna cosa? --Chabi (discussió) 15:55, 5 oct 2016 (CEST)


Si, es la primera edicio de la nostra Uiquipedia en valencià. El primer puesto a on estigue abans de tindre domini propi. En realitat, es deuria d'eliminar ya que es una edicio abandonada. S'ho comentare a Admin. ¡Gracies!. --Valencian (discussió) 16:56, 13 oct 2016 (CEST)

Any 2017

Nuvola apps ksirc.png Participa ací en el Portal Comunitari de Uiquipèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.

Març 2017

Actualisació de MediaWiki

El software de Uiquipèdia s'ha actualisat a la versió 1.28. Si detectes problemes, pots comentar-los ací. —Admin (discussió) 19:38, 14 març 2017 (CET)