Proyecte:Portal

De L'Enciclopèdia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar
 • Benvingut al Portal Comunitari de Uiquipèdia, un lloc a on podràs enterar-te de tot lo que succeïx en la Uiquipèdia.
 • Ademés, pots descobrir i colaborar en les tasques programades o unir-te als proyectes de colaboració.
 • Pots vore les últimes edicions en els canvis recents o en els artículs nous.


Gtk-dialog-info.png Embajada / Embassy / Embaixada / Ambassade / Botschaft / Ambasciata


Crystal Clear app kedit.png ¿EN QUE PUC COLABORAR?

 • Crea nous artículs: Llista d'artículs que tota enciclopèdia ha de tindre. Consulta i completa els artículs que falten per editar.
 • Crea nous artículs de temàtica valenciana: Llista d'artículs de temàtica valenciana que Uiquipèdia en valencià ha de tindre. Completa els artículs.
 • Artículs mes solicitats: Artículs mes solicitats i enllaçats i que encara no existixen en Uiquipèdia. Crea els artículs.
 • Artículs sense categoria: Artículs que s'han quedat sense cap categoria quan s'editaren. Fes-los visibles i dona-lis una categoria.
 • Artículs destacats: ¿Has fet o has trobat un artícul de calitat?. Afig-lo a la llista d'artículs destacats per a la portada de Uiquipèdia.
 • Categories sense editar: Categories que encara no estan editades ni insertades dins de cap categoria. Edita les categories.
 • Categories sense artículs: Categories que encara no tenen cap artícul sobre la seua temàtica.
 • Ortografia: Artículs que han de corregir la seua ortografia en valencià. Pots ajudar-te dels correctors en llengua valenciana.
 • Fusionar: Artículs duplicats o en els que s'ha sugerit la seua fusió en un atre artícul. Ajuda a mantindre l'orde en Uiquipèdia.
 • Desenrollar: Artículs en desenroll que necessiten ser completats en mes informació. Ajuda a tindre artículs de calitat en Uiquipèdia.
 • Uiquificar: Artículs que no tenen el format d'estil adequat a Uiquipèdia. Ajuda a millorar l'estil dels artículs en Uiquipèdia.
 • Revisar: Artículs menys revisats de Uiquipèdia. Revisa'ls i si es necessari millora l'artícul ampliant l'informació o corregint possibles erros.
 • Antics: Artículs que mes temps fa que no es revisen. A voltes els artículs mes antics es poden ampliar o es recomanable revisar la seua ortografia.
 • Referencies: Artículs en passages que requerixen referencies. Ajuda a tindre artículs de calitat en Uiquipèdia.
 • Neutralitat: Artículs en els que s'ha qüestionat si complixen en el punt de vista neutral. Ajuda a mantindre la neutralitat de Uiquipèdia.
 • Imàgens destacades: ¿Has fet o has trobat una foto especialment bona?. Afig-la a la llista d'imàgens destacades per a la portada de Uiquipèdia.
 • Imàgens sense us: Dona-li us a les imàgens que necessites o borra les imàgens en erros de visualisació.
 • Portals temàtics: Crea un portal temàtic sobre un tema que t'agrade, reunint o creant artículs sobre eixa temàtica en concret.
 • Bot-tasques: Demana ací algun treball que puga ser fàcilment automatisat per un bot local.


Portal Comunitari

Archius

Crystal Clear app file-manager.png Consulta ací els archius del Portal de la Comunitat de dates anteriors:


Any 2010

Nuvola apps ksirc.png Participa ací en el Portal Comunitari de Uiquipèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.


Giner 2010

El repte dels 10.000 artículs

He de dir que crec que mos podem posar com objectiu per ad enguany arribar als 10.000 artículs. Si continuem en el ritme de l'any passat, on vàrem escomençar en manco de 1.000 artículs i acabàrem l'any en 6.000, crec que arribarem als 10.000 artículs. Sigam aixina. Penseu-vos-ho, mos queda tot un any per davant i podem conseguir-ho. --Jorge14 21:46, 5 gin 2010 (UTC)


El gran increment de l'any 2009 es per l'edicio dels articuls dels anys, segles, etc. Els 10.000 articuls estarien de categoria, pero tal volta en arribar als 8.000 articuls en este any 2010 seria una sifra mes a l'alcanç de la ma i tal volta mes factible. Per a arribar als 10.000 articuls faria falta editar 1.000 articuls cada 3 mesos. De moment, en els colaboradors que estem, pareix massa ambicios, pero mai se sap. --Valencian 01:35, 6 gin 2010 (UTC)


Tranquil, no te preocupes, ara cride yo a uns amiguets que tinc i, com son valencianistes tambe, els comente que hi ha una enciclopedia en valencià i es registraran i es posaran a fer articuls com uns autentics bojos. --Jorge14 22:29, 6 gin 2010 (UTC)


Erros ortografics i Plantilla per als que utilisen correctors a l'editar

Per favor, tots els que utilisen correctors i diccionaris on-line a l'hora editar articuls en Uiquipèdia, que es fiquen esta nova plantilla d'usuari en el seu perfil. Usuari:Userbox/corrector. Es una manera de saber qui utilisa correctors i diccionaris i cuida la seua ortografia i el seu valencià i qui no.

Arriba un moment en que tenim que promoure que tot lo mon utilise els correctors de valencià SEMPRE I SENSE CAP EXCEPCIO. No podem tindre un llenguage ple de erros que desprestigia a Uiquipèdia o clavar paraules que no existixen en valencià (per ad eixos dubtes estan els diccionaris on-line) o dedicar-se a corregir sempre els erros dels demes, que es perdre temps que es podria amprar en fer articuls nous. Prengam-se tots este tema molt en serio, per favor. Està clar que tots cometem erros, tots, pero ha de ser dins d'una llogica. Hem de prendre's aço completament en serio. Moltes gracies. --Valencian 15:42, 14 gin 2010 (UTC)

Rànking de Uiquipedia

Hui 20 de giner de 2010 Uiquipèdia en llengua valenciana ha alcançat el seu puesto més alt de la seua historia en el Ranking de Wikipèdies. Uiquipèdia se situa aixina en el puesto nº 105 en 6.110 articuls en el Ranking de Wikipedies per davant del Nāhuatl i per darrere del Bân-lâm-gú. Enhorabona i anem tots a pel top 100 que segur que ho conseguirém. --Jorge14 14:51, 20 gin 2010 (UTC)


¡Enhorabona a tots!. A vore si conseguim arribar al puesto nº 100 pronte. He actualisat el Ranking en la Seccio d'Actualitat. Gracies Jorge. --Valencian 15:09, 20 gin 2010 (UTC)


Proposta per a Uiquipedia d'enciclopedia d'humor

Hola, volia fer una proposta. Crec que nosatros podriem crear una enciclopedia d'humor a banda de la seria, que és esta. Ho dic perque actualment totes les wikipedies del món tenen una versio d'humor. Aixina la wikipedia d'espanyol té l'Inciclopedia, la d'angles té l'Unciclopedia, la catalana té la Valenciclopedia. Aixina crec que nosatros podriem crear una d'humor i si la de l'enciclopedia catalana es diu Valenciclopedia yo crec que ad esta li podriem posar Catalanopedia. ¿Qué vos pareix l'idea?--Jorge14 18:23, 26 gin 2010 (UTC)


L'idea es bona, faria falta temps i gent. Moltes voltes la nostra Uiquipèdia ya nos dona treball de sobra a tots, pero es una idea molt bona. Es questio d'implicar-se tots. A vore que opinen els demes. --Valencian 23:05, 1 febr 2010 (UTC)


Yo pense que si creus que és necessària tindries que dur-la avant, yo particularment preferixc utilisar els meus esforços en generar contingut que ajude a crear el major lloc de referència enciclopèdica en valencià.--Sempreval 22:53, 2 febr 2010 (UTC)

Yo, que he segut el que ho ha propost, crec que deuriem reunir-mos un dia d'estos tots els administradors de Uiquipèdia i propondre-ho per ad una votacio en la que votem tots els usuaris de Uiquipèdia, ¿no ho cregueu aixina? --Jorge14 20:38, 3 febr 2010 (UTC)


Artículs sobre el balearisme

Proponc fer artículs relacionats en la llengua balear. Ací vos deixe una llista:

--Chabi 09:11, 30 gin 2010 (UTC)


Estic d'acort, falten molt artículs encara, se fa lo que se pot, pero volia matisar que al igual que blaverisme és un insult als valencianistes, gonellisme ho és als balearistes.--Sempreval 22:55, 2 febr 2010 (UTC)

Maig 2010

Comunicat de PuntVal.org

Pel seu interés general per als valencians, es reproduïx este comunicat de PuntVal.


PuntVAL demana unitat en la reclamació del domini .VAL front a alternatives com .cva, .pva o .vlc

Davant les diverses actuacions per part de grups polítics que tenen representació parlamentaria sobre la creació d'un domini d'internet valencià, puntVAL demana que se deixe de confondre als valencians fent propostes alternatives com .cva, .pva o .vlc i que no se faça del .VAL un instrument polític.

PuntVAL informa que cap diputat o senador dels que actualment representen als valencians ha contactat als promotors d'esta campanya. Reclamar el domini .val és una necessitat per a fomentar l'economia, la llengua i la cultura valenciana que ha d'estar recolzada per tots els valencians, siguen del color que siguen.

La creació d'un domini valencià no només se presenta com una necessitat identitària, sino que també aporta beneficis econòmics directes i indirectes per a tots els sectors econòmics valencians.

La campanya promoguda per www.puntval.org supera les 20 adhesions d'entitats i agrupacions i els 1000 adherits en el Grup oficial de Facebook. Actualment la campanya pretén arribar als usuaris de Tuenti.

24 de maig de 2010

Vore també


Juny 2010

Uiquipèdia s'ha actualisat a l'última versió 1.16 de MediaWiki i s'ha renovat la seua image. --Admin 01:36, 12 juny 2010 (PDT)


Gràcies Admin, ha quedat molt be el nou aspecte i totes les noves funcions. Ara queda molt mes modern. Per atra banda, tambe s'han traduït molts mensages de mediawiki, sobretot els que han canviat en la nova versio. S'estima que entre el 85%-90% dels mensages del sistema estan traduïts al valencià. --Valencian (discussió) 06:10, 7 jul 2010 (PDT)

Juliol 2010

S'ha escomençat la Galeria de la Real Senyera. La seua finalitat es convertir-se en una recopilació exhaustiva sobre imàgens, fotos, mapes i portolans històrics sobre la Real Senyera Valenciana. Per a que les imàgens que n'hi han circulant per internet no es "perguen" i el material puga estar recopilat en una sola direcció. Per favor colaboreu pujant imagens sobre la Senyera. Moltes gracies. --Valencian (discussió) 16:35, 7 jul 2010 (PDT)


Any 2011

Nuvola apps ksirc.png Participa ací en el Portal Comunitari de Uiquipèdia en Valencià. Deixa els teus comentaris, opinions, dubtes, proyectes, etc.


Juny 2011

Segur que este més de juny apleguem als 7.000 artículs. Ya queden poquets. --Jose2 (discussió) 09:50, 11 juny 2011 (PDT)


Tens rao, ya queden molt pocs per als 7.000 articuls. Tot el merit es teu que has estar ahi estos ultims mesos. --Valencian (discussió) 08:54, 15 jul 2011 (PDT)


Octubre 2011

Uiquipèdia en valencià te noves pagines en les rets socials facebook i twitter. ¡Uniu-vos!.

--Valencian (discussió) 08:17, 4 oct 2011 (PDT)


Mes XXX 2012

Escriu ací la teua intervenció del mes XXXXX de 2012.