Diferència entre les revisions de "Usuari discussió:Posmo"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar
m (Més de Plantilles)
(Més de Plantilles)
Llínea 58: Llínea 58:
 
== Més de Plantilles ==
 
== Més de Plantilles ==
 
Estava yo pensant que igual una plantilla ya feta no es pot modificar perque sino les modificacions afectarian a totes les demés pàgines a on esta ficada eixa plantilla i clar seria un lio. Imaginat que modifiques la d'actors, puix clar totes les pàgines anteriors a on està la plantilla d'actors es verien modificades. --[[Usuari:Jose2|Jose2]] ([[Usuari Discussió:Jose2|discussió]]) 16:25 18 dec 2018 (CET)
 
Estava yo pensant que igual una plantilla ya feta no es pot modificar perque sino les modificacions afectarian a totes les demés pàgines a on esta ficada eixa plantilla i clar seria un lio. Imaginat que modifiques la d'actors, puix clar totes les pàgines anteriors a on està la plantilla d'actors es verien modificades. --[[Usuari:Jose2|Jose2]] ([[Usuari Discussió:Jose2|discussió]]) 16:25 18 dec 2018 (CET)
 +
:Solucionat --[[Usuari:Sempreval|Sempreval]] ([[Usuari Discussió:Sempreval|discussió]]) 03:28 19 dec 2018 (CET)

Revisió de 03:28 19 dec 2018

Archius

Cartell pelicula

¡Hola Posmo!: Segons he llegit en Wikipedia, en concret en l'articul en angles de la pelicula, el cartell de la pelicula nomes te llicencia lliure per a estar estajat en els servidors de Wikipedia en Estats Units i en la versio en angles de Wikipedia i advertix al final que de no ser aixina, pot estar infringint els drets d'autor. Per lo tant, com molt be dius, l'archiu es millor borrar-ho de Uiquipedia en Valencià. L'articul en espanyol utilisa un Logo de la pelicula que si te llicencia completament lliure i està utilisant-se en varios idiomes de Wikipedia. Utilisa eixe logo, que no te problemes de llicencia. ¡Gracies pel teu treball aci!. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:36, 18 gin 2016 (CET)

In Tempo

Gracies per l'aclaracio. Tinc mées temps estos dies i per aço volia fer alguna coseta per aci. --Chabi (discussió) 10:10, 15 jul 2016 (CEST)

Plantilla

M'han enviat açò pero yo no se fer plantilles:

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)

Un saludet. --Jose2 (discussió) 01:10, 29 ago 2016 (CEST)

O.K. Gràcies --Jose2 (discussió) 13:49, 3 set 2016 (CEST)

Articul destacat

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 09:25, 15 set 2016 (CEST)

Plantilles de països

¿Me podries ajudar afegint plantilles als països que encara no en tenen? Ya he fet totes els països europeus pero encara queden més. Crec que és una bona forma de millorar la qualitat de la Uiquipèdia. --Chabi (discussió) 01:06, 18 set 2016 (CEST)

Russafa

He canviat la teua edició en Russafa perque he afegit la taula en lloc de l'image que vares posar. --Chabi (discussió) 00:28, 22 set 2016 (CEST)

Hola...

...i moltes gràcies per la benvinguda.--Sempere (discussió) 15:14 17 abr 2017 (CEST)

Creació de Plantilles

¡ Hola !

Carruan, un usuari nou, vol crear una plantilla per als militars i em va preguntar pero yo no tinc ni idea. També l'ha ficat açò a Xavier:

" Hola bon dia, m'agradaria saber com es creen les fiches en la wiki, vullc crear i actualisar algunes pàgines pero no es com colocar les fiches i si intente modificar la ficha d'actors no em deixa. "

Per si tu saps com es fa per poder-li contestar. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:44 16 dec 2018 (CET)

Fiches

Hola bon dia, gràcies per contestar. He intentat modificar la plantilla d'actors pero quan ho faig desapareix de la ficha, m'explique, canvi on posa "nom real" per "anys en servici" i quan mire la ficha no apareix res i en copiar-ho de l'espanyola m'ix per a crear la pagina i res mes. ¿Cóm vares fer tu per a modificar i crear les que vares fer? Gracies. --Carruan (discussió) 15:52 18 dec 2018 (CET)

Plantilles

Sobre lo que em dius de la plantilla, yo és que mai he fet ni modificat ninguna plantilla, no tinc n'idea, per això le vaig comentar a Carruan que parlara en tu per que yo de plantilles no tinc ni idea. Sino ya seria qüestió de parlar en Admin o Valencian, que crec que si que han fet plantilles, pero yo no tinc n'idea. Sino la de Biografia servix per a tot. --Jose2 (discussió) 16:22 18 dec 2018 (CET) ........................................................................

Més de Plantilles

Estava yo pensant que igual una plantilla ya feta no es pot modificar perque sino les modificacions afectarian a totes les demés pàgines a on esta ficada eixa plantilla i clar seria un lio. Imaginat que modifiques la d'actors, puix clar totes les pàgines anteriors a on està la plantilla d'actors es verien modificades. --Jose2 (discussió) 16:25 18 dec 2018 (CET)

Solucionat --Sempreval (discussió) 03:28 19 dec 2018 (CET)