Diferència entre les revisions de "Vicenta Plaza Valls"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar
(Pàgina nova, en el contingut: «'''Vicenta Plaza Valls''', es l’autora del llibre "Pulles del Cabanyal", naixqué en El Cabanyal (Valéncia) en l'any 1949. És llicenciada pe...»)
 
m
Llínea 1: Llínea 1:
'''Vicenta Plaza Valls''', es l’autora del llibre "[[Pulles del Cabanyal]]", naixqué en [[El Cabanyal]] ([[Valéncia]]) en l'any [[1949]]. És llicenciada per l'[[Universitat de Valéncia]] en [[Sicologia]] (primera promoció de Valéncia en els [[anys 70]]) i en Història.
+
'''Vicenta Plaza Valls''', és l’autora del llibre "[[Pulles del Cabanyal]]", naixqué en [[El Cabanyal]] ([[Valéncia]]) en l'any [[1949]]. És llicenciada per l'[[Universitat de Valéncia]] en [[Sicologia]] (primera promoció de Valéncia en els [[anys 70]]) i en Història.
  
 
En l'any [[1966]], en finalisar el bachiller administratiu, tingué l'ocasió d’entrar a treballar com a secretària en IBM.
 
En l'any [[1966]], en finalisar el bachiller administratiu, tingué l'ocasió d’entrar a treballar com a secretària en IBM.

Revisió de 20:30 13 set 2019

Vicenta Plaza Valls, és l’autora del llibre "Pulles del Cabanyal", naixqué en El Cabanyal (Valéncia) en l'any 1949. És llicenciada per l'Universitat de Valéncia en Sicologia (primera promoció de Valéncia en els anys 70) i en Història.

En l'any 1966, en finalisar el bachiller administratiu, tingué l'ocasió d’entrar a treballar com a secretària en IBM.

En acabant, passà a ser administrativa, instructora de màquines de composició de texts i finalment, fins a l'any 1998, fon l'encarregada de controlar la seguritat informàtica en la fàbrica que tenia esta empresa en La Pobla de Vallbona.

Ademés de valencià i castellà, domina l'anglés i el francés. Vixqué durant tres anys en Dinamarca.