Diferència entre les revisions de "XI milenari i més allà"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
m (Text reemplaça - ' compren ' a ' comprén ')
 
(No es mostren 3 edicions intermiges d'2 usuaris)
Llínea 1: Llínea 1:
{{milenio|11}}
+
{{milenari|11}}
  
El '''XI milenari i mes allà''' compren el periodo de temps a partir de l'[[1 de giner]] de l'any 10.001 de [[nostra era]]. Se han fet algunes prediccions referents ad este temps futur. Este artícul les arreplega, i van des de [[prediccions astronòmiques]], fins a fets de [[ciència ficció]]. Molts de les senyes fan referencia a temps apocalíptics o a la destrucció de la [[Terra]], el [[Sistema Solar]], o l'[[Univers]] en el seu conjunt.
+
El '''XI milenari i més allà''' comprén el periodo de temps a partir de l'[[1 de giner]] de l'any 10.001 de [[nostra era]]. Se han fet algunes prediccions referents ad este temps futur. Este artícul les arreplega, i van des de [[prediccions astronòmiques]], fins a fets de [[ciència ficció]]. Molts de les senyes fan referencia a temps apocalíptics o a la destrucció de la [[Terra]], el [[Sistema Solar]], o l'[[Univers]] en el seu conjunt.
  
 
== Prediccions astronòmiques ==
 
== Prediccions astronòmiques ==

Última revisió del 21:23 7 ago 2018

XI milenari i més allà
Milenaris: IX milenari X milenari - XI milenari - XII milenari XIII milenari

El XI milenari i més allà comprén el periodo de temps a partir de l'1 de giner de l'any 10.001 de nostra era. Se han fet algunes prediccions referents ad este temps futur. Este artícul les arreplega, i van des de prediccions astronòmiques, fins a fets de ciència ficció. Molts de les senyes fan referencia a temps apocalíptics o a la destrucció de la Terra, el Sistema Solar, o l'Univers en el seu conjunt.

Prediccions astronòmiques[editar]


Vore també[editar]

Referencies[editar]