Canvis

No hi ha canvi en el tamany ,  12:50 22 feb 2018
m
Text reemplaça - 'tingut' a 'tengut'
Llínea 18: Llínea 18:       −
En les Eleccions Autonòmiques de [[1987]] EUPV es va aliar en [[Unitat del Poble Valencià]] (UPV). Esta aliança va provocar una crisis al si d'[[Unitat del Poble Valencià]]. En les Eleccions Autonòmiques de [[2003]] i a les generals de [[2004]] '''EUPV''' s'ha presentat a les Eleccions en diverses coalicions en [[Els Verds del País Valencià|Els Verds]], [[Esquerra Unida - L'Entesa|L'Entesa]], etc. I sempre ha pogut conformar [[Grup parlamentari]] propi. En [[eleccions a les corts valencianes 2007|les eleccions de 2007]] es presentà dins de la coalició [[pancatalanisme|pancatalanista]] [[Compromís pel País Valencià]], junt al [[Bloc Nacionalista Valencià]], [[Els Verds del País Valencià|Els Verds]] i [[Izquierda Republicana]]. Esta coalició a soles obtingué 7 escans en total, impossibilitant un pacte que els donara majoria en les corts. Ademés, en les eleccions locals, EUPV pergué tota representació en les ciutats més grans on es presentava en solitari com [[Alacant]], [[Castelló de la Plana|Castelló]] i [[Valéncia]] i solament revalidaria el regidor d'[[Elig]] gràcies a una [[Compromís pel País Valencià|coalició local]] en el [[Bloc Nacionalista Valencià]]. En [[2008]], just abans de les eleccions generals, la corrent interna ''Esquerra i País'' provocà una escissió, fundant [[Iniciativa del Poble Valencià]], partit que se presentà a les generals en la coalició [[Bloc-Iniciativa-Verds]], en uns resultats testimonials (1,53%), al igual que els obtinguts per EUPV (2,71%).
+
En les Eleccions Autonòmiques de [[1987]] EUPV es va aliar en [[Unitat del Poble Valencià]] (UPV). Esta aliança va provocar una crisis al si d'[[Unitat del Poble Valencià]]. En les Eleccions Autonòmiques de [[2003]] i a les generals de [[2004]] '''EUPV''' s'ha presentat a les Eleccions en diverses coalicions en [[Els Verds del País Valencià|Els Verds]], [[Esquerra Unida - L'Entesa|L'Entesa]], etc. I sempre ha pogut conformar [[Grup parlamentari]] propi. En [[eleccions a les corts valencianes 2007|les eleccions de 2007]] es presentà dins de la coalició [[pancatalanisme|pancatalanista]] [[Compromís pel País Valencià]], junt al [[Bloc Nacionalista Valencià]], [[Els Verds del País Valencià|Els Verds]] i [[Izquierda Republicana]]. Esta coalició a soles obtingué 7 escans en total, impossibilitant un pacte que els donara majoria en les corts. Ademés, en les eleccions locals, EUPV pergué tota representació en les ciutats més grans on es presentava en solitari com [[Alacant]], [[Castelló de la Plana|Castelló]] i [[Valéncia]] i solament revalidaria el regidor d'[[Elig]] gràcies a una [[Compromís pel País Valencià|coalició local]] en el [[Bloc Nacionalista Valencià]]. En [[2008]], just abans de les eleccions generals, la corrent interna ''Esquerra i País'' provocà una escissió, fundant [[Iniciativa del Poble Valencià]], partit que se presentà a les generals en la coalició [[Bloc-Iniciativa-Verds]], en uns resultats testimonials (1,53%), al igual que els obtenguts per EUPV (2,71%).
    
Des de 2003 fins [[2009]], la Coordinadora General d'EUPV fon [[Glòria Marcos]]. El [[8 de març]] de 2009, en el marc de la X Assamblea del partit, fon rellevada del càrrec en favor de [[Marga Sanz]]. L'organisació jovenil del partit és [[Joves EUPV]].
 
Des de 2003 fins [[2009]], la Coordinadora General d'EUPV fon [[Glòria Marcos]]. El [[8 de març]] de 2009, en el marc de la X Assamblea del partit, fon rellevada del càrrec en favor de [[Marga Sanz]]. L'organisació jovenil del partit és [[Joves EUPV]].
110 425

edicions