Diferència entre les revisions de "Camp electrostàtic"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
(Pàgina nova, en el contingut: «{{En desenroll}} Les càrregues elèctriques no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriq...»)
 
Llínea 1: Llínea 1:
 
{{En desenroll}}
 
{{En desenroll}}
  
Les [[càrrega elèctrica|càrregues elèctriques]] no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriques són considerades ''forces de [[acció a distància]]''. En virtut d'això es recorre al concepte de '''camp electrostàtic''' per a facilitar la descripció, en térmens físics, de l'influència que una o més càrregues eixercixen sobre l'espai que les rodeja.
+
Les [[càrrega elèctrica|càrregues elèctriques]] no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriques són considerades ''forces de [[acció a distància]]. '' En virtut d'això es recorre al concepte de '''camp electrostàtic''' per a facilitar la descripció, en térmens físics, de l'influència que una o més càrregues eixercixen sobre l'espai que les rodeja.
  
  

Revisió de 19:02 1 dec 2016


Les càrregues elèctriques no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriques són considerades forces de acció a distància. En virtut d'això es recorre al concepte de camp electrostàtic per a facilitar la descripció, en térmens físics, de l'influència que una o més càrregues eixercixen sobre l'espai que les rodeja.