Diferència entre les revisions de "Camp electrostàtic"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
(Pàgina nova, en el contingut: «{{En desenroll}} Les càrregues elèctriques no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriq...»)
 
m
 
(No es mostren 2 edicions intermiges d'2 usuaris)
Llínea 1: Llínea 1:
{{En desenroll}}
+
Les [[càrrega elèctrica|càrregues elèctriques]] no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriques són considerades ''forces de [[acció a distància]]''.
 
 
Les [[càrrega elèctrica|càrregues elèctriques]] no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriques són considerades ''forces de [[acció a distància]]''. En virtut d'això es recorre al concepte de '''camp electrostàtic''' per a facilitar la descripció, en térmens físics, de l'influència que una o més càrregues eixercixen sobre l'espai que les rodeja.
 
 
 
 
 
  
 +
En virtut d'això es recorre al concepte de '''camp electrostàtic''' per a facilitar la descripció, en térmens físics, de l'influència que una o més càrregues eixercixen sobre l'espai que les rodeja.
  
  
Llínea 10: Llínea 7:
  
  
 +
[[Categoria:Física]]
 
[[Categoria:Magnituts electromagnètiques]]
 
[[Categoria:Magnituts electromagnètiques]]
 
[[Categoria:Electrostàtica]]
 
[[Categoria:Electrostàtica]]
  
 
{{Traduït de|es|Campo electrostático}}
 
{{Traduït de|es|Campo electrostático}}

Última revisió del 21:25 17 maig 2017

Les càrregues elèctriques no precisen de cap mig material per a influir entre elles i per això les forces elèctriques són considerades forces de acció a distància.

En virtut d'això es recorre al concepte de camp electrostàtic per a facilitar la descripció, en térmens físics, de l'influència que una o més càrregues eixercixen sobre l'espai que les rodeja.