Castell de Cabres respecte de la Comunitat Valenciana.
Vista de Castell de Cabres

Castell de Cabres és un municipi valencià situat en la comarca d'El Baix Maestrat. És la població (no es un llogaret o pedania) en menys habitants de la Comunitat Valenciana. Conta en 19 habitants segons les senyes del INE de l'any 2018. És el municipi valencià en menys població.

L'història del nom del poble és curiosa.Se conta per la zona, que antigament la població contava en un castell i davant un atac a la població, els habitants de Castell de Cabres decidiren una nit pujar a totes les cabres del poble al castell en les puntes dels banyes en flames. Els atacants al vore en la nit des de llunt i en lo alt del castell tantes boles de foc mai atacaren al poble.

El terme municipal de Castell de Cabres llimita en les següents localitats: La Pobla de Benifassà, Vallibona, Morella i Herbés totes elles de la província de Castelló. Ademés en Penyarroya de Tastavins en la província de Terol, (Aragó).

Enllaços externsMunicipis de El Baix Maestrat
Alcalà de Chivert    Benicarló    Càlig    Canet lo Roig    Castell de Cabres    Cervera del Maestrat    Chert    La Jana    Peníscola    La Pobla de Benifassà    Rossell    Salzedella    Sant Jordi    Sant Mateu    Sant Rafel del Riu    Santa Magdalena de Polpís    Traiguera    Vinaròs