Canvis

9 bytes afegits ,  19:18 7 ago 2019
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
El '''rossinyol''' (Del llatí vulg. ''rusciniŏlu'', var. de ''lusciniŏlu'', dim. de ''luscinĭa'', mat. sign.), en castellà ''ruiseñor'', és un [[Pardal|pardalet]] de cos redó, d'uns 15 centímetros de longitut en plomage terrós rogenc. El seu cant es singular i melodiós. És un au insectívora i cantadora de l'orde de les passeriformes, de la família dels túrdits, del gènero Luscinia megarhynchos, de color ros fosc per la part superior, cendrós clar en el pit i ventre, de coa llarga i tarsos curts.
+
El '''rossinyol''' (Del [[llatí]] vulg. ''rusciniŏlu'', var. de ''lusciniŏlu'', dim. de ''luscinĭa'', mat. sign.), en [[castellà]] ''ruiseñor'', és un [[Pardal|pardalet]] de cos redó, d'uns 15 centímetros de longitut en plomage terrós rogenc. El seu cant es singular i melodiós. És un au insectívora i cantadora de l'orde de les passeriformes, de la família dels túrdits, del gènero Luscinia megarhynchos, de color ros fosc per la part superior, cendrós clar en el pit i ventre, de coa llarga i tarsos curts.
   −
També existix un peix en el nom de rossinyol, en castellà ''roncal'', es un peix de l'espècie Crenilabrus pavo, de l'orde dels peciformes, de color vert en reflexos blaus i dorats.
+
També existix un peix en el nom de rossinyol, en castellà ''roncal'', és un peix de l'espècie Crenilabrus pavo, de l'orde dels peciformes, de color vert en reflexos blaus i dorats.
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
86 061

edicions