Llicència de documentació lliure GNU

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Revisió de 15:52 6 jun 2022 per Valencian (Discussió | contribucions) (Text reemplaça - 'davall' a 'devall')
(difs.) ← Revisió anterior | Revisió actual (difs.) | Revisió següent → (difs.)
Anar a la navegació Anar a la busca
El logo del «lliure» GFDL

La llicència de documentació lliure de GNU (GNU Free Documentation License o GFDL) és una llicència copyleft per a contingut lliure, dissenyada per la Free Software Foundation (FSF) per al proyecte GNU. El text complet pot consultar-se en els enllaços externs.

Esta llicència, a diferència d'atres, assegura que el material llicenciat devall de la mateixa estiga disponible de forma completament lliure, podent ser copiat, redistribuït, modificat i inclús venut sempre que el material es mantinga baix els térmens d'esta mateixa llicència (GNU GFDL). En cas de vendre's en una cantitat superior a 100 eixemplars, haurà de distribuir-se en un format que garantise futures edicions (havent d'incloure per ad això el text o còdic font original).

La dita llicència fon dissenyada principalment per a manuals, llibres de text i atres materials de referència i institucionals que acompanyaren al software GNU. No obstant, pot ser usada en qualsevol treball basat en text, sense que importe quin siga el seu contingut. Per eixemple, esta és la llicència que usa la L'Enciclopèdia en valencià.

Enllaços externs[editar | editar còdic]