Mercat de Sant Pere (Grau de Castelló)

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Revisió de 10:26 25 ago 2019 per Xavier (Discussió | contribucions) (Pàgina nova, en el contingut: «El '''Mercat de Sant Pere''' es troba en el Grau de Castelló, el districte marítim de la ciutat. == Història == El Mercat de Sant Pere fon inaugurat a...»)
(difs.) ← Revisió anterior | Revisió actual (difs.) | Revisió següent → (difs.)
Anar a la navegació Anar a la busca

El Mercat de Sant Pere es troba en el Grau de Castelló, el districte marítim de la ciutat.

Història

El Mercat de Sant Pere fon inaugurat a finals dels anys 80 del sigle XX. Fon derribat en l'any 2009 ya que l'edificació estava afligida d'aluminosis.

En l'any 2010 fon inaugurat el nou edifici, sent l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra. Contava en tretze llocs de venda de carn, fruites, verdures i peix de gran calitat en la planta baixa. En el primer pis es trobava un espai de llectura en ordenadors i zona Wi-Fi. Un atre element característic de l'edifici foren els panells ceràmics molt semblants al Palau de la Festa.

En l'any 2017 tancà el mercat per falta d'activitat despuix de més de trenta anys d'activitat comercial. En 2019 se realisaren unes obres per a adaptar l'edifici a una nova sèu de la polícia municipal en el Grau de Castelló.

Enllaços externs