Proyecte:Drets d'autor

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Revisió de 21:44 15 oct 2017 per Valencian (Discussió | contribucions) (→‎Vore també)
(difs.) ← Revisió anterior | Revisió actual (difs.) | Revisió següent → (difs.)
Anar a la navegació Anar a la busca

Els drets d'autor dels texts que figuren en L'Enciclopèdia en valencià corresponen als editors que han colaborat en ells i tals drets es troben protegits automàticament en el marc del Conveni de Berna. La majoria dels texts de L'Enciclopèdia estan llicenciats baix de Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 (Unported) aixina com baix la GNU Free Documentation License (sense versió, sense seccions invariants, texts de coberta, o de contra coberta). Els reutilisadors poden triar la(les) llicència(-es) que desigen. Estes llicències sí que permeten l'us comercial dels continguts reutilisats, sempre que els usos que li donen siguen d'acort en els térmens d'us de la llicència respectiva.

Rol de L'Enciclopèdia

L'Enciclopèdia en valencià no és titular dels drets d'autor sobre els texts dels artículs o ilustracions en L'Enciclopèdia. Per tant, és inútil enviar solicituts al correu electrònic o per atres mijos de contacte de L'Enciclopèdia en valencià demanant autorisació per a reproduir tals continguts. L'autorisació per a l'us i reproducció està garantisada per a tots sense necessitat de solicitut especial, en virtut de les llicències mencionades en la secció anterior i les condicions tècniques aplicables a L'Enciclopèdia; per a demanar autorisacions d'us fora de tals térmens i condicions, s'haurà de contactar en tots els autors voluntaris del text o ilustració de que es tracte.

Els únics continguts de L'Enciclopèdia sobre els quals vosté hauria de contactar en L'Enciclopèdia en valencià són els logotips de L'Enciclopèdia i de qualsevol atre proyecte o secció paralela propietat de L'Enciclopèdia en valencià, ya que no poden ser utilisades sense autorisació.

Vore també