Diferència entre les revisions de "Proyecte:Enciclopedistes"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
m (Text reemplaça - 'Uiquipèdia:' a 'Proyecte:')
m
 
Llínea 1: Llínea 1:
Els '''''enciclopedistes''''' son les persones que escriuen i editen artículs per a [[L'Enciclopèdia]] en valencià. Formen part de la  '''[[Proyecte:Portal|Comunitat de L'Enciclopèdia]] '''.
+
Els '''''enciclopedistes''''' són les persones que escriuen i editen artículs per a [[L'Enciclopèdia]] en valencià. Formen part de la  '''[[Proyecte:Portal|Comunitat de L'Enciclopèdia]] '''.
  
El número actual d'''enciclopedistes'' es de '''{{NUMBEROFUSERS}}''' i continua creixent. Pots trobar informació estadística sobre L'Enciclopèdia en valencià en l'apartat d'[[Especial:Statistics|Estadístiques]].  
+
El número actual d'''enciclopedistes'' és de '''{{NUMBEROFUSERS}}''' i continua creixent. Pots trobar informació estadística sobre L'Enciclopèdia en valencià en l'apartat d'[[Especial:Statistics|Estadístiques]].  
  
 
La llista completa d'usuaris registrats la pots trobar en el [[Especial:Listusers|Llistat d'usuaris]].
 
La llista completa d'usuaris registrats la pots trobar en el [[Especial:Listusers|Llistat d'usuaris]].

Última revisió del 10:54 30 gin 2018

Els enciclopedistes són les persones que escriuen i editen artículs per a L'Enciclopèdia en valencià. Formen part de la Comunitat de L'Enciclopèdia .

El número actual d'enciclopedistes és de 1084 i continua creixent. Pots trobar informació estadística sobre L'Enciclopèdia en valencià en l'apartat d'Estadístiques.

La llista completa d'usuaris registrats la pots trobar en el Llistat d'usuaris.

Llistat per països o regions