Alfredo Sanz Corma

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Alfredo Sanz Corma
Nacionalitat: Espanyola
Ocupació: Arquitecte i polític.
Naiximent: 1961
Lloc de naiximent: Castelló, Regne de Valéncia, Espanya
Defunció:
Lloc de defunció:

Alfredo Sanz Corma (Castelló, 1961) és un arquitecte tècnic i polític valencià.

Biografia[editar | editar còdic]

Alfredo Sanz és un arquitecte tècnic per l'Universitat Politècnica de Valéncia (UPV) i eixercix la professió des de l'any 1989. Ha desenrollat gran part de la seua carrera com a funcionari en l'Ajuntament de Vilarreal, a on va ocupar el càrrec de tinent d'alcalde i regidor delegat d'Urbanisme, Vivenda i Indústria entre els anys 2007 i 2011.

Des de l'any 2005 fins a l'actualitat ha eixercit la presidència del Colege Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Ingeniers d'Edificació de Castelló, havent segut nomenat recentment President del Consell Autonòmic de Coleges d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de la Comunitat Valenciana.

En l'any 2013 s'incorporà a la comissió eixecutiva del Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya com a vocal responsable de l'àrea internacional, en la que va destacar la seua llabor desenrollada per a la firma dels convenis que esta corporació té subscrits en l'associació professional RICS i en la danesa Konstruktorforeningen, aixina com per a la promoció de la targeta d'expert europeu en edificació en Espanya.

El Consell General d'Arquitectura Tècnica d'Espanya ha resaltat l'ampli coneiximent corporatiu que li ha aportat a Sanz la seua trayectòria en l'àmbit colegial tant a nivell regional, autonòmic, com a nacional, aixina com les fortalees i debilitats de la professió.

A nivell cultural, Alfredo Sanz és director de la Coral Sant Jaume de Vilarreal, alcançant certa notorietat al guanyar dita coral el programa-concurs Cantem de Cor que fon emés per la televisió valenciana (RTVV) en Canal 9 durant l'any 2010 a on diverses cors o corals de la Comunitat Valenciana concursaven versionant cançons populars.

Referències[editar | editar còdic]