Discussió:Policia de la Generalitat

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Revisió de 18:35 15 abr 2019 per Rubencbr (Discussió | contribucions)
(difs.) ← Revisió anterior | Revisió actual (difs.) | Revisió següent → (difs.)
Anar a la navegació Anar a la busca

Bona nit, el terme Policia de la Generalitat sé que existix pero no és correcte la seua denominació, ya que hauria de ser Unitat Adscrita del Cos de Policia Nacional a la Comunitat autònoma Valenciana. Llegalment es tracta de una unitat adsscrita, ya que depen funcionalment de al Generalitat pero orgànicament de Policia Nacional. Hauria de fussionar-se lesa pàgines de Policia de la Generalitat en Unitat Adscrita del Cos de Policia Nacional en la Comunitat Valenciana.


No es poden fusionar dos artículs quan un d'ells no existix... A mi em sembla que el nom actual és correcte, com pot vore's en el següent enllaç és l'oficial: [1]. Canviar-ho a Unitat Adscrita del Cos de Policia Nacional a la Comunitat autònoma Valenciana, ademés de que estaria escrit en català i no en valencià, seria complicar les coses innecessàriament. --Posmo (discussió) 23:04 14 abr 2019 (CEST)


Bona vesprada, perdó en el catalanisme, hauria de ser Unitat Adscrita del Cos de Policia Nacional en la Comunitat Valenciana. El text llegal és este que t'acabe de possar. T'ho dic en coneixement de causa, encara que en la pàgina oficial de la Generalitat pose Policia de la Generalitat, eixa Policia llegalment no està funcionant com a tal, es tracta d'una unitat adscrita de Policia Nacional. Pareix complicat pero és aixina. Té doble dependència. Si fora Policia de la Genralitat no seria Unitat Adscrita i viceversa. No obstant, si ho veus massa complicat, ho deixe'm tal como està encara que a lo millor modifique alguna coseta Rubencbr (discussió) 20:35 15 abr 2019 (CEST)