Polideportiu "Ciutat de Castelló"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar

El Polideportiu "Ciutat de Castelló" és un pabelló polideportiu que se troba en la Gran Via Tàrrega Monteblanco en la zona sudest de la ciutat de Castelló de la Plana.

Història[editar]

Fon proyectat en l'any 1990, obra de Ricardo Gómez Vicent. Fon construït durant els anys 1990-1993. El polideportiu s'inaugurà en març de l'any 1993.

Descripció[editar]

És una edificació que té la seua raó d'existència per les noves necessitats d'una ciutat moderna i en expansió. Conta en una capacitat màxima de 5.000 expectadors. Destinat a la pràctica de diferents modalidades deportives de distints nivells, inclús l'alta competició.

El polideportiu és de planta rectangular en costats corps i cantons redondejats. En la frontera s'han utilisats materials que harmonisen en l'entorn. Eixe traçat supon una major visibilitat de la pista central per part dels espectadors. Eixa pista és l'eix sobre el qual s'organisa el restant de l'edificació, en tres nivells diferents.

Utilitat[editar]

En el Polideportiu "Ciutat de Castelló" solen jugar els seus partits oficials: el CFS Bisontes Castellón (conegut anteriorment com el Plages de Castelló), de fútbol sala i l'Amics del Bàsquet Castelló, de bàsquet. També s'han realisat durant el temps tot tipo de competicions deportives i d'atres deports.

Enllaços externs[editar]