Diferència entre les revisions de "Discussió:Valéncia"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
(Discussió:Valéncia s'ha renomenat com Discussió:Valéncia (desambiguació): Adequació a l'us de les grans wikipèdies sobre el nom de les pàgines de desambiguació.)
 
Llínea 1: Llínea 1:
#REDIRECT [[Discussió:Valéncia (desambiguació)]]
+
Yo crec que lo correcte seria titular l'artícul: '''Valéncia (ciutat)''', de manera paralela a l'artícul referit a tota la nostra terreta: '''Valéncia (comunitat autònoma)'''. No es pot titular l'artícul alegrement '''Ciutat de Valéncia''', perque eixe no és el nom oficial ni l'utilisat per la gent. --[[Usuari:Cavaller de la Ploma|Cavaller de la Ploma]] 20:45, 11 gin 2009 (UTC)
 +
:Estic d'acort, ho canvie. La redacció de l'artícul quedaria un poc ridícula si se canvia: "''Valéncia és la capital de Valéncia''" xD --[[Usuari:Castelloner|Castelloner]] 00:01, 12 gin 2009 (UTC)

Revisió de 02:18 12 gin 2009

Yo crec que lo correcte seria titular l'artícul: Valéncia (ciutat), de manera paralela a l'artícul referit a tota la nostra terreta: Valéncia (comunitat autònoma). No es pot titular l'artícul alegrement Ciutat de Valéncia, perque eixe no és el nom oficial ni l'utilisat per la gent. --Cavaller de la Ploma 20:45, 11 gin 2009 (UTC)

Estic d'acort, ho canvie. La redacció de l'artícul quedaria un poc ridícula si se canvia: "Valéncia és la capital de Valéncia" xD --Castelloner 00:01, 12 gin 2009 (UTC)