Toni Cantó en l'any 2013

Antonio Cantó García del Moral, conegut com Toni Cantó (Valéncia, 14 de giner de 1965), és un actor i polític valencià, fon diputat del Congrés dels Diputats d'Espanya per UPyD entre decembre de 2011 i abril de 2015.

Encara que va anunciar que deixaria el seu escan en el Congrés per a presentar-se com a candidat a President de la Generalitat Valenciana per UPyD en les eleccions a les Corts Valencianes de 2015,[1] el 7 d'abril de 2015 va anunciar que renunciava tant a la seua acta de diputat com a la seua candidatura a la presidència del Govern de la Comunitat Valenciana, per les seues discrepàncies en la cúpula del seu partit.[2]

En juliol de l'any 2015 despuix de perdre el congrés a la direcció de UPyD la candidatura d'Irene Lozano (Renovadors) en la qual anava de número dos, es va donar de baixa del partit i es va integrar en el partit polític de Ciutadans (C's). Repetix escan per Valéncia des del 13 de giner de l'any 2016 per Ciutadans.

ReferènciesEditar

  1. «Toni Cantó gana las primarias de UPyD en Valencia». www.diarioinformacion.com (Grupo Editorial Prensa Ibérica). 18 d'octubre de 2014.
  2. Beltrán, Adolf; Mateo, Juan José (7 d'abril de 2015). «Cantó renuncia a su acta de diputado y a ser candidato de UPyD por Valencia». El País.

Enllaços externsEditar

Commons