Canvis

76 bytes afegits ,  23:10 15 abr 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
MUCHAMEL
+
'''Muchamel''' es una localitat de la [[Comunitat Valenciana]], situada en la [[província d'Alacant]], a 9 km. de la capital.  
Localitat de la Comunitat Valenciana, situada en la província d'Alacant, a 9 km. de la capital. Pertany a la comarca denominada "l'Alacantí", nom este sense cap tradició històrica, que pretén substituir a l'històric nom de la comarca: L'horta d'Alacant. Muchamel es troba en el cor de l'Horta d'Alacant i mostra d'això és la seua intensa activitat agrària que ha arribat inclús a donar nom a una varietat pròpia de tomata (Tomata Muchamel). El municipi ha anat creixent degut a la seua proximitat a la ciutat d'Alacant, arribant a tindre en l'actualitat més de 22.000 habitants.
+
 
 +
Pertany a la comarca denominada "l'Alacantí", nom este sense cap tradició històrica, que pretén substituir a l'històric nom de la comarca: L'horta d'Alacant.  
 +
 
 +
Muchamel es troba en el cor de l'Horta d'Alacant i mostra d'això és la seua intensa activitat agrària que ha arribat inclús a donar nom a una varietat pròpia de tomata (Tomata Muchamel).  
 +
 
 +
El municipi ha anat creixent degut a la seua proximitat a la ciutat d'Alacant, arribant a tindre en l'actualitat més de 22.000 habitants.
 +
 
 +
[[Categoria:Pobles de la Província d'Alacant]]