Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
3 bytes afegits ,  08:58 9 març 2017
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
Un '''idioma''' (del [[llatí]] idiōma, i éste del [[grec]] ιδίωμα ''idíoma'', "peculiaritat", "idiosincràsia", "propietat") o llengua és un sistema de comunicació verbal o gestual propi d'una comunitat humana. En la pràctica, els idiomes ne són un conjunt de sistemes molt similars entre si, dits dialectes o més pròpiament varietats llingüístiques, mutuament inteligibles. La determinació de si dos d'eixes varietats són part o no del mateix idioma és més una qüestió socio-política que llingüística.
+
Un '''idioma''' (del [[llatí]] idiōma, i éste del [[grec]] ιδίωμα ''idíoma'', "peculiaritat", "idiosincràsia", "propietat") o llengua és un sistema de comunicació verbal o gestual propi d'una comunitat humana.  
 +
 
 +
En la pràctica, els idiomes ne són un conjunt de sistemes molt similars entre si, dits dialectes o més pròpiament varietats llingüístiques, mutuament inteligibles. La determinació de si dos d'eixes varietats són part o no del mateix idioma és més una qüestió socio-política que llingüística.
 +
 
    
[[Categoria:Llingüística]]
 
[[Categoria:Llingüística]]
69 621

edicions

Menú de navegació