Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
42 bytes afegits ,  16:05 14 abr 2017
Llínea 2: Llínea 2:     
== Història ==
 
== Història ==
Federico Jiménez Losantos i César Vidal varen rebre una llicencia radiofònica per part de la Comunitat de Madrit que en un principi anaven a oferir a la Cadena [[COPE]]. En represalia, esta cadena anuncià a Federico Jiménez Losantos el seu relleu en el programa La Mañana de la COPE i compartir junt a César Vidal l'espai nocturn La Linterna. Ad estos fets es produïren despuix d'anys de desencontres entre Federico Jiménez Losantos, la Cadena COPE i supostes presions des de atres mijos de comunicacio (El País, La Vanguardia, Cadena Ser, etc.) sobre la Conferencia Episcopal Espanyola contra la seua pròpia llínea editorial.
+
[[Federico Jiménez Losantos]] i [[César Vidal]] varen rebre una llicencia radiofònica per part de la Comunitat de Madrit que en un principi anaven a oferir a la Cadena [[COPE]]. En represalia, esta cadena anuncià a Federico Jiménez Losantos el seu relleu en el programa ''La Mañana'' de la COPE i compartir junt a César Vidal l'espai nocturn ''La Linterna''. Ad estos fets es produïren despuix d'anys de desencontres entre Federico Jiménez Losantos, la Cadena COPE i supostes pressions des d'atres mijos de comunicació (El País, La Vanguardia, Cadena Ser, etc.) sobre la Conferència Episcopal Espanyola contra la seua pròpia llínea editorial.
   −
Després de molts rumors, Federico Jiménez Losantos, César Vidal i el seu antic companyer Luis Herrero presentaren el proyecte esRadio el [[17 de juny]] durant l'emissió del programa La Tertulia de Libertad Digital TV.
+
Despuix de molts rumors, Federico Jiménez Losantos, César Vidal i el seu antic companyer [[Luis Herrero]] presentaren el proyecte esRadio el [[17 de juny]] durant l'emissió del programa ''La Tertulia'' de [[Libertad Digital TV]].
   −
El [[25 d'octubre]] de [[2009]] s'anuncià l'acort entre Veo Televisión, propietat de Unidad Editorial i Libertad Digital per a l'emissió en directe de La Tertulia de Federico Jiménez Losantos (que ya emitia Libertad Digital TV) a traves de Veo7; fins que el [[30 d'agost]] de [[2010]], Unidad Editorial comunicà a esRadio la sustitució de la seua tertúlia pel programa Así son las mañanas de la Cadena COPE, presentat per Ernesto Sáenz de Buruaga.
+
El [[25 d'octubre]] de [[2009]] s'anuncià l'acort entre Veo Televisión, propietat de Unidad Editorial i Libertad Digital per a l'emissió en directe de ''La Tertulia'' de Federico Jiménez Losantos (que ya emitia Libertad Digital TV) a través de Veo7; fins que el [[30 d'agost]] de [[2010]], Unidad Editorial comunicà a esRadio la sustitució de la seua tertúlia pel programa ''Así son las mañanas'' de la Cadena COPE, presentat per [[Ernesto Sáenz de Buruaga]].
    
== Programació ==
 
== Programació ==
23 661

edicions

Menú de navegació