Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
5 bytes afegits ,  08:12 1 jun 2017
m
Llínea 18: Llínea 18:  
== Trayectòria professional ==
 
== Trayectòria professional ==
   −
Heredio fon fotogravador d´ofici, encara que naixcut en la ciutat de Valencia, començà la seua carrera professional en la seua ciutat natal, sent fotógraf del periòdic ''[[Levante]]'' i la continuà en [[Pamplona]] per a acabar definitivament en Castelló. Fon colaborador del periòdic ''[[Mediterráneo]]'' des de [[1962]] fins a l'any [[1983]], treballant com a fotógraf d'eixe diari. A partir de l'any 1983 es traslladà a treballar a la [[Diputació Provincial de Castelló]], sent el fotógraf oficial de la Corporació i dels pobles de la [[província de Castelló]], fins a l'any [[2007]] que es va jubilar.
+
Heredio fon fotogravador d´ofici, encara que naixcut en la ciutat de Valéncia, començà la seua carrera professional en la seua ciutat natal, sent fotógraf del periòdic ''[[Levante]]'' i la continuà en [[Pamplona]] per a acabar definitivament en Castelló. Fon colaborador del periòdic ''[[Mediterráneo]]'' des de [[1962]] fins a l'any [[1983]], treballant com a fotógraf d'eixe diari. A partir de l'any 1983 es traslladà a treballar a la [[Diputació Provincial de Castelló]], sent el fotógraf oficial de la Corporació i dels pobles de la [[província de Castelló]], fins a l'any [[2007]] que es va jubilar.
    
Ha deixat un fabulós archiu de 25 anys en imagens.  
 
Ha deixat un fabulós archiu de 25 anys en imagens.  
   −
En el llibre, titulat ''El periódico Mediterráneo durante la transición española (1975-1982)'' apareix una entrevista d'Amparo Panadero realisada a Heredio Iserte que es va publicar en el periòdic ''Mediterráneo'' el dia 16 de decembre de [[2007]].
+
En el llibre, titulat ''El periódico Mediterráneo durante la transición española (1975-1982)'' apareix una entrevista d'Amparo Panadero realisada a Heredio Iserte que es va publicar en el periòdic ''Mediterráneo'' el dia [[16 de decembre]] de [[2007]].
    
== Enllaços externs ==   
 
== Enllaços externs ==   
110 425

edicions

Menú de navegació