Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
No hi ha canvi en el tamany ,  08:16 19 jul 2017
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1:  
{{En desenroll}}
 
{{En desenroll}}
   −
Des del punt de vista de la [[economia]], la '''producció''' és l'activitat que aporta [[valor agregat]] per creació i suministrament de [[ben econòmic|bens]] i [[servici (economia)|servicis]], és dir, consistix en la creació de productes o servicis i, al mateix temps, la creació de valor. És l'activitat que es desenrolla dins d'un sistema econòmic.  Més específicament, es tracta de la capacitat que té un [[factor productiu]] per a crear determinats bens en un periodo de temps determinat. El concepte de producció partix de la conversió o transformació d'un o més bens en atres diferents. Es considera que dos bens són diferents entre sí quan no són completament intercanviables per tots els consumidors.
+
Des del punt de vista de l'[[economia]], la '''producció''' és l'activitat que aporta [[valor agregat]] per creació i suministrament de [[ben econòmic|bens]] i [[servici (economia)|servicis]], és dir, consistix en la creació de productes o servicis i, al mateix temps, la creació de valor. És l'activitat que es desenrolla dins d'un sistema econòmic.  Més específicament, es tracta de la capacitat que té un [[factor productiu]] per a crear determinats bens en un periodo de temps determinat. El concepte de producció partix de la conversió o transformació d'un o més bens en atres diferents. Es considera que dos bens són diferents entre sí quan no són completament intercanviables per tots els consumidors.
   −
El concepte econòmic de producció engloba un ranc d'activitats més ampli que el que comprén el concepte genèric de producció del llenguage corrent. Producció és l'elaboració o la fabricació dels objectes físics, pero també el recapte de servicis (meges sanitaris, ensenyança; espectàculs; restaurants; etc.). En l'actualitat, els servicis constituïxen la major part de la producció total dels paisos industrialisats. Aixina, en un sentit econòmic, el terme engloba totes aquelles activitats que no són estrictament de consum.
+
El concepte econòmic de producció engloba un ranc d'activitats més ampli que el que comprén el concepte genèric de producció del llenguage corrent. Producció és l'elaboració o la fabricació dels objectes físics, pero també el recapte de servicis (meges sanitaris, ensenyança; espectàculs; restaurants; etc.). En l'actualitat, els servicis constituïxen la major part de la producció total dels països industrialisats. Aixina, en un sentit econòmic, el terme engloba totes aquelles activitats que no són estrictament de consum.
    
[[Categoria:Terminologia econòmica]]
 
[[Categoria:Terminologia econòmica]]
111 182

edicions

Menú de navegació