Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
40 bytes afegits ,  17:12 16 set 2017
m
Llínea 2: Llínea 2:     
== Començos ==
 
== Començos ==
Suntory va començar com una tenda anomenada ''Torii Shoten'', propietat de [[Sinjiro Torii]] en [[Osaka]], l'[[1 de febrer]] de [[1899]] com a tenda de venda de vins importats. En [[1907]], la tenda comença a vendre un vi negre dolç cridat ''Akadama Port Wine''.  
+
Suntory va començar com una tenda anomenada ''Torii Shoten'', propietat de [[Sinjiro Torii]] en [[Osaka]], l'[[1 de febrer]] de l'any [[1899]] com a tenda de venda de vins importats. En l'any [[1907]], la tenda comença a vendre un [[vi]] negre dolç cridat ''Akadama Port Wine''.  
   −
La tenda va ser transformada en l'empresa ''Kotobukiya'' en [[1921]], per a seguir expandint els seus negocis. En [[1924]] primera destileria de Japó -[[Destileria Yamazaki]]- comença a produir [[whisky]] de [[malta]]. Cinc anys despuix es ven per primera volta en Japó el whiskey ''Suntory Whiskey Shirofuda (White Label)'' sent el primer whisky de producció nacional japonesa.
+
La tenda va ser transformada en l'empresa ''Kotobukiya'' en [[1921]], per a seguir expandint els seus negocis. En l'any [[1924]] primera destileria de Japó -[[Destileria Yamazaki]]- comença a produir [[whisky]] de [[malta]]. Cinc anys despuix es ven per primera volta en Japó el whiskey ''Suntory Whiskey Shirofuda (White Label)'' sent el primer whisky de producció nacional japonesa.
   −
Durant la [[Segona Guerra Mundial]], l'empresa ''Kotobukiya'' es veu forçada a detindre el desenroll de nous productes. En [[1961]] llança la seua primera campanya comercial, recordada pel seu eslògan ''Bega este whisky i vaja a [[Hawái]]''. En les condicions històric-socials del país un viage a l'exterior era considerat una oportunitat única en la vida. En [[1963]] l'empresa canvia el nom a ''Suntory'', usant el nom del seu famós producte. El mateix any, la fàbrica Musashino Beer comença a produir la cervesa Suntory. En [[1997]], la companyia es va convertir en l'única en llicència, embotellament i distribució dels productes [[pepsiCo|Pepsi]].
+
Durant la [[Segona Guerra Mundial]], l'empresa ''Kotobukiya'' es veu forçada a detindre el desenroll de nous productes. En l'any [[1961]] llança la seua primera campanya comercial, recordada pel seu eslògan ''Bega este whisky i vaja a [[Hawái]]''. En les condicions històric-socials del país un viage a l'exterior era considerat una oportunitat única en la vida. En l'any [[1963]] l'empresa canvia el nom a ''Suntory'', usant el nom del seu famós producte. El mateix any, la fàbrica Musashino Beer comença a produir la cervesa Suntory. En l'any [[1997]], la companyia es va convertir en l'única en llicència, embotellament i distribució dels productes [[pepsiCo|Pepsi]].
    
== Joint Ventures ==
 
== Joint Ventures ==
112 008

edicions

Menú de navegació