Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
39 bytes afegits ,  14:31 22 set 2017
m
Millores
Llínea 3: Llínea 3:  
== Història ==  
 
== Història ==  
   −
Els gots varen aparéixer en terres bàltiques situades entre els rius Vístula i Nemunas o Niemen, i a principis de la nostra era ya controlaven les rutes comercials que comunicaven el [[Mar Bàltic|Bàltic]] i el mar Negre. La seua expansió i importància numèrica són indiscutibles quant entren en contacte en els romans.  
+
Els gots varen aparéixer en terres bàltiques situades entre els rius [[Vístula]] i [[Nemunas]] o [[Niemen]], i a principis de la nostra era ya controlaven les rutes comercials que comunicaven el [[Mar Bàltic|Bàltic]] i el mar Negre. La seua expansió i importància numèrica són indiscutibles quant entren en contacte en els romans.  
   −
Quant arribaren els huns desde l´Àsia, els ostrogots varen caure temporalment baix el domini dels invasors, mentres que els visigots penetraren dins de l'[[Antiga Roma|Imperi romà]], i desde llavors les seues trayectòries es bifurquen:  
+
Quant arribaren els huns desde l´[[Àsia]], els ostrogots varen caure temporalment baix el domini dels invasors, mentres que els visigots travessaren el Danubi i penetraren dins de l'[[Antiga Roma|Imperi romà]]. Desde llavors, les seues trayectòries es bifurquen:  
    
-Els [[ostrogots]] formaren un estat sobre [[Itàlia]] i [[Dalmàcia]] que desaparegué conquistat pels biçantins a mitan [[sigle VI]].
 
-Els [[ostrogots]] formaren un estat sobre [[Itàlia]] i [[Dalmàcia]] que desaparegué conquistat pels biçantins a mitan [[sigle VI]].
41

edicions

Menú de navegació