Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
114 bytes afegits ,  17:13 17 gin 2018
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
[[File:Patio del Castillo-Palacio de los Condes de Cervellón.JPG|thumb|Patio del Castillo-Palacio de los Condes de Cervellón]]
+
[[File:Patio del Castillo-Palacio de los Condes de Cervellón.JPG|thumb|Pati del Castell-Palau dels Comtes de Cervellon]]
   −
El '''Palau dels Comtes de Cervellón''' està situat en la poblacio d'[[Anna]], en la comarca del [[Canal de Navarrés]], [[Valéncia]].
+
El '''Palau dels Comtes de Cervellon''' està situat en la població d'[[Anna]], en la comarca del [[Canal de Navarrés]], [[Valéncia]].
   −
Les primeres senyes que se tenen del Palau daten del sigle XIII (Està alçat sobre un antic castell del sigle XII) i d'aquella epoca apenes queden uns restants donat que ha segut restaurat varies voltes i habitàt com vivenda en algunes epoques.
+
Les primeres senyes que se tenen del Palau daten del [[sigle XIII]] (Està alçat sobre un antic [[castell]] del [[sigle XII]]) i d'aquella epoca apenes queden uns restos donat que ha segut restaurat varies voltes i habitat com a vivenda en algunes époques.
   −
Actualment en Palau te varis usos, el mes important com museu, donat que acull el museu de l'aigua,el museu etnologic i el museu arqueologic, tots ells relacionats en l'historia de la poblacio. Algunes de les sales del palau son utilisaes per a recrear totes les epoques de la poblacio. Des de la musulmana fins la moderna.
+
Actualment el Palau te varis usos, el més important com a museu, donat que acull el museu de l'aigua, el museu etnologic i el museu arqueologic, tots ells relacionats en l'història de la població. Algunes de les sales del palau són utilisades per a recrear totes les époques de la població, des de la musulmana fins a la moderna.
    
El palau se pot visitar.
 
El palau se pot visitar.
 +
 +
[[Categoria:Arquitectura]]
 +
[[Categoria:Palaus]]
 +
[[Categoria:Palaus de la Comunitat Valenciana]]
111 713

edicions

Menú de navegació