Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
16 bytes afegits ,  19:30 14 jul 2018
m
Llínea 25: Llínea 25:  
==La taberna del Buda ([[2001]])==
 
==La taberna del Buda ([[2001]])==
   −
2001 es convertix en l'any de La taberna del Buda, que va vendre prop d'un milló de copies. Produit per Humberto Gatica, co-produït per Kenny O'Brien i gravat en Los Ángeles, es compon d'un elenco que demostra la lliga en la que Café Quijano juga en estos moments, contant en el mismisim David Foster al pià, ademés de la colaboració de musics com Michael Landau, Abraham Laboriel, Vinnie Colautta o Jerry Hey.
+
L'any [[2001]] es convertix en l'any de La taberna del Buda, que va vendre prop d'un milló de copies. Produit per Humberto Gatica, co-produït per Kenny O'Brien i gravat en Los Ángeles, es compon d'un elenco que demostra la lliga en la que Café Quijano juga en estos moments, contant en el mismisim David Foster al pià, ademés de la colaboració de musics com Michael Landau, Abraham Laboriel, Vinnie Colautta o Jerry Hey.
   −
La taberna del Buda portarà en ell una espectacular gira en [[2002]], fent sustentar al grup el recort d'artista espanyol que més directes ha oferit en asolés una gira, en més de 200 concerts i un milló d'espectadors com assistents, lo que els va consolidar com una de les bandes més importants i de major proyecció internacional de nostre país, va rebre el Premi de l'Academia de la Musica a la Millor Gira i el Premi Ondas. Este mateix any, entre atres colaboracions, participaren en la banda sonora de la pelicula de Disney Lilo & Stitch, en la versió d'Elvis Presley del tema Burning Love, Ardent amor.
+
La taberna del Buda portarà en ell una espectacular gira en l'any [[2002]], fent sustentar al grup el recort d'artista espanyol que més directes ha oferit en asolés una gira, en més de 200 concerts i un milló d'espectadors com assistents, lo que els va consolidar com una de les bandes més importants i de major proyecció internacional de nostre país, va rebre el Premi de l'Academia de la Musica a la Millor Gira i el Premi Ondas. Este mateix any, entre atres colaboracions, participaren en la banda sonora de la pelicula de Disney Lilo & Stitch, en la versió d'Elvis Presley del tema Burning Love, Ardent amor.
    
==¡Qué grande es esto del amor! ([[2003]])==
 
==¡Qué grande es esto del amor! ([[2003]])==
109 260

edicions

Menú de navegació