Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
8 bytes afegits ,  19:38 18 jul 2018
m
sense resum d'edició
Llínea 2: Llínea 2:     
== Fonètica ==
 
== Fonètica ==
En valencià la lletra es quan va sola entre dos vocals se pronuncia com a es sonora, igual que la lletra [[Z|zeta]] en totes les posicions. En el restant de casos se pronuncia sorda, i si es vol que una es entre vocals siga també sorda, se gastarà es dígraf [[Ss (dígraf)|doble es]].
+
En [[valencià]] la lletra es quan va sola entre dos vocals se pronuncia com a es sonora, igual que la lletra [[Z|zeta]] en totes les posicions. En el restant de casos se pronuncia sorda, i si es vol que una es entre vocals siga també sorda, se gastarà es dígraf [[Ss (dígraf)|doble es]].
   −
És molt comú en l'Horta de València la pronunciació sorda de la es entre vocals, açò és un vulgarisme nomenat apichament, inadmissible en el valencià estàndart oral, que sempre farà distinció entre es sorda i es sonora.
+
És molt comú en l'[[Horta de Valéncia]] la pronunciació sorda de la es entre vocals, açò és un vulgarisme nomenat apichament, inadmissible en el valencià estàndart oral, que sempre farà distinció entre es sorda i es sonora.
    
== Ortografia ==
 
== Ortografia ==
111 182

edicions

Menú de navegació